Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

MANIJAK U SVRLJIGU PRETIO MOTORNOM TESTEROM

Prodavačicu naterao da pojede palačinku!

Autor: B. Janačković | 14.03.2015 - 07:00:00h | Komentara: 0

Policija je uhapsila M. I. (27) iz Svrljiga zbog sumnje da je u pijanom stanju pretio smrću dvema prodavačicama, a jednu od njih je naterao da pojede palačinku! Incident se dogodio 12. marta, kada je M. I. oko 8.30 ušao u jednu prodavnicu, gde se prodavačici odmah poverio da je bio u zatvoru.

M. I. (27) pijan nasrtao na devojke

M. I. (27) pijan nasrtao na devojke

- Bio je pijan, pričao je: „Ima da idem na 10 godina u zatvor, ali ću da se vratim jer ja ubijam kurve“. Izašao je iz radnje i vratio se oko 10 časova sa palačinkom. Počeo je radnici da gura palačinku u usta, a ona ju je pojela da bi ga smirila. Onda je u 14.40 ušao u drugi dragstor i rekao prodavačici da ima lepe oči. Ona se zahvalila, a on je rekao: „Ima da te sačekam neko veče i da te ubijem. Sve ću da vas pobijem, neke ljude ima da isečem motornom testerom”. Nakon toga je otišao - kaže naš izvor.


Policija ga je uhapsila 13. marta, a osumnjičen je za ugrožavanje sigurnosti. Nezvanično se saznaje da je psihijatrijski bolesnik, pa će biti uključeni i stručnjaci Zavoda za mentalno zdravlje. Protiv M. I. će biti podneta i krivična prijava za tešku krađu zbog sumnje da je sa S. D., 5. marta 2015. godine, u toku noći, obio jednu porodičnu kuću, odakle su oduzeli televizor, računar, zvučnike i drugu tehničku robu. Policija je pronašla oduzete predmete, koji će biti vraćeni oštećenima.

Hteo da siluje prolaznicu, pa joj slomio nos


M. I. je prošle godine u maju uhapšen zbog sumnje da je pokušao da siluje Svrljižanku D. R. (49), a onda joj je polomio nos. On je ženu sačekao na ulici i zatražio da pođe sa njim, a kada mu se usprotivila, udario je u glavu i pobegao.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP