Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

INCIDENT U VISOKOJ ŠKOLI ZA VASPITAČE STRUKOVNIH STUDIJA U ALEKSINCU

Profesor nasrnuo na studenta koji je želeo da uđe na predavanje!?

Autor: B. J. | 12.02.2013 - 23:30:00h | Komentara: 1

Student treće godine Visoke škole za vaspitače strukovnih studija u Aleksincu Nikola Jeremić (25) prijavio je policiji i direktoru škole da je profesor M. J. nasrnuo na njega, uhvatio ga za kragnu i odgurnuo ga.

Srednjovekovne  metode i u 21. veku

Srednjovekovne metode i u 21. veku

Incident se desio ispred amfiteatra u ovoj školi 8. februara, navodno jer je profesor počeo predavanja nekoliko minuta ranije, pa je vraćao sve studente koji su ušli posle njega. Kako tvrdi Jeremić, koji je i predsednik Studentskog parlamenta u ovoj školi, nemila scena se odigrala pred očima 34 studenta, koji su i potpisima potvrdili njegovu izjavu.


- Koleginice su mi rekle da je profesor ušao ranije u amfiteatar i da ne pušta nikoga da uđe. Pozvali su me kao predsednika Studentskog parlamenta da probam da rešim problem. Pokucao sam, nisam stigao ni da uđem niti da bilo šta kažem jer je profesor stajao pored vrata i zalupio ih je. Okrenuo sam se da odem, kada je jedna koleginica posle mene došla do vrata i pokucala.
Profesor je izleteo iz amfiteatra, dohvatio me desnom rukom za kragnu jer sam bio najbliži i pomerio me tri, četiri koraka unazad. Počeo je da viče kako ne smemo da prekidamo njegova predavanja - ispričao je Jeremić. Direktor škole Stojan Obradović kaže da ne opravdava neprimerenu reakciju profesora M. J., ali da su i studenti isprvocirali incident. Profesorom M. J. juče nije bio dostupan preko kontakata dostupnih redakciji.
Poslednji komentari
  • Srdjan.....Insajder.... Vreme: 13.02.2013 01:39h

    Hm....Interesantna je to obrazovna ustanova.... ...Personal je poprilično zanimljiv...Za verovali ili ne....Sem dvoje profesora sa diplomama Beogradskog i Novosadskog univerziteta sve su Prištinski i Mitrovački diplomci,na Palama sticali zvanja i po Zadru i Rijeci... Podaci su sa zvaničnog sajta škole... ....hm,baš čudno...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP