Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

SKANDAL U DEČJEM SELU U SREMSKOJ KAMENICI

Profesor obljubio dve štićenice?!

Autor: N. N. Travica | 26.01.2014 - 07:29:00h | Komentara: 2

Novosadska policija uhapsila je Z. N. (55) zbog sumnje da je obljubio dve 17-godišnje štićenice u dečjem selu “Dr Milorad Pavlović” u Sremskoj Kamenici.

Uviđaj

Uviđaj

Muškarac Z. N. se našao u ovoj ustanovi, namenjenoj deci lišenoj roditeljskog staranja, kao član jedne nevladine organizacije koja je bila angažovana da mališanima drži predavanja o ekologiji. Zaposleni u toj ustanovi su posumnjali da se nešto dogodilo i o svemu obavestili policiju, koja ga je preksinoć saslušala u prisustvu nadležnog javnog tužioca.


- Radnici ustanove su posumnjali da se nešto desilo razgovarajući sa štićenicima sela. O svemu su odmah obavestili rukovodstvo, kao i policiju. Svi smo zatečeni saznanjem da je tako nešto kod nas moglo uopšte da se dogodi. Verujem da će istraga utvrditi do detalja šta se dogodilo našim štićenicama koje su već same po sebi oštećene - kaže za “Alo!” jedna od zaposlenih u dečjem selu, dodajući da selo u Sremskoj Kamenici važi za građevinu plemenitosti i humanosti koja treba da obezbedi svojim štićenicima srećno detinjstvo.

Osumnjičenom je posle saslušanja određeno zadržavanje u trajanju do 48 sati. Policija će protiv njega podneti krivičnu prijavu zbog sumnje da je počinio nedozvoljene polne radnje. Prilikom pretresa prostorija u kojima je osumnjičeni boravio, istražni organi su od njega oduzeli dva računara, koji su poslati na dalje veštačenje.
Poslednji komentari
  • limun Vreme: 26.01.2014 13:10h

    a sta cemo sa profesorkom Irenom iz ekonomske Sopot?

  • Sima Vreme: 26.01.2014 13:28h

    BOLES KOJOJ NEMA LEKA IMA TAKVIH SVUDA SVI SU NA VISOKOM NIVOVU A PSIHOPTE EEE KAD BI SE OTKRILO KOSU UMRELIBI OD SRAMOTE MOJ ZIVOTE SA UCINI DA SE OVAKO LJUDI ZLOSTAVLJAJU::(

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP