Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

UHAPŠENA N. P. (40) ZBOG ZLOSTAVLJANJA

Profesorka obljubila učenicu, pa joj pretila!

Autor: Enis Sadiku | 30.01.2014 - 18:47:00h | Komentara: 2

Policija u Novom Pazaru je uhapsila profesorku jedne srednje škole N. P. (40) iz Novog Pazara zbog sumnje da je obljubila svoju nekadašnju učenicu T. P., koja sada ima 21 godinu.

Na odmoru trojica  maturanata  napala učenicu

Zlostavljala učenice, pa ih ucenjivala fotografijama | Foto: Emil Čonkić

 

Pored N. P., lisice na ruke su stavljene i njenoj drugarici N. Č. (34), koja se tereti da je u periodu od 2011. do 2013. godine zavela i dovela u zabludu, manipulisala i seksualno iskoristila maloletnu osobu. Profesorki se na teret stavlja da je od 2009. do 2013. zavela svoju tada maloletnu učenicu, a kasnije je ucenjivanjem eksplicitnim fotografijama koje je pretila da će objaviti ukoliko učenica bude progovorila.

Pretnje fotografijama
Novopazarka N. Č. je uhapšena po prijavi maloletnice E. Z., koja je u prisustvu majke dala iskaz. N. Č. se sumnjiči da je najpre zavela maloletnu E. Z., a potom podvodila prijateljicama od 2009. do 2013. Navodno, N. Č. je zavela E. Z. 2009. nakon što ju je profesorka dovela kod nje. Pošto je zadobila poverenje učenice, seksualno ju je zlostavljala, a zatim je ucenjivala eksplicitnim fotografijama.

Posle saslušanja, uz odobrenje zamenika Višeg javnog tužioca N. P. i N. Č. je određeno zadržavanje do 48 časova. Kako saznajemo, na policijskom saslušanju N. P. je negirala optužbe i govorila je kako učenica hoće da joj se iz nekog razloga osveti. I N. Č. je negirala optužnicu . Prema rečima našeg sagovornika bliskom istrazi, devojka T. P., koja je došla s ocem, u policiji je ispričala da je profesorka prvi put obljubila kada je bila druga godina srednje škole, odnosno kada je imala 16 godina.
- Devojka T. P. je rekla da se u početku profesorka nudila da joj pomogne, a kada je stekla njeno poverenje, onda ju je poljubila. Nedelju dana kasnije, kada su ostale same, profesorka je to iskoristila, pa ju je seksualno zlolstavljala - navodi naš sagovornik.
Prema njegovim rečima, pored seksualnog zlostavljanja, profesorka je od učenice zahtevala da konzumira marihuanu i alkohol. Kasnije je davala svojim prijateljicama.
- Na tim zabavama T. P. je shvatila da ona nije sama u tom vrtlogu beznađa, jer je upoznala još uvek maloletnu E. Z. Kako nam je T. P. ispričala, ta maloletnica je učenica srednje škole gde radi profesorka. Takođe je rekla da je ona u vezi sa drugaricom profesorke N. Č. - navodi naš sagovornik i dodaje: „T. P., koja je u međuvremenu postala punoletna, profesorku nije smela da prijavi, jer je od nje i njene drugarice dobijala preteće poruke. Navodno je profesorka pretila da će objaviti fotografije na kojim je ona naga, ukoliko nekom bude ispričala kroz šta je godinama prolazila. Ne mogavši više da izdrži pritisak, T. P. kao i E. Z su došle u policiju i podnele su prijavu - navodi naš sagovornik.
Policija proverava i zašto se T. P. nije ranije obratila za pomoć.
Poslednji komentari
  • ucenik Vreme: 30.01.2014 21:48h

    profesorka Irena iz ekonomske Sopot voli muske.

  • momazver Vreme: 31.01.2014 11:38h

    Ucenice. to je /za sada,moralno,drustveno prihvacena/ispravna sexualna orijentacija. U etiku slucaja ne bih ulazio.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP