Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

DA JE SAUČENICA U UBISTVU SAZNALA U MEDIJIMA

Progovorila Milićeva saputnica iz "kantrimena": Nismo bili svesni da smo pregazili Luku!

Autor: A.O. | 08.09.2014 - 12:37:00h | Komentara: 3

Bojana Petrović je na saslušanju u tužilaštvu potvrdila da je "za volanom "kantrimena" bio Milićev, kada je osetila udarac, ali da je ona bila ubeđena da su udarili samo u automobil". Da je bila u automobilu koji je usmrtio Luku, rekla je, shvatila je tek kasnije, kada je videla u medijima.

Bojana Petrović ćutala i u policiji i pred tužiocem

Bojana Petrović

Bojana Petrović, saputnica Marka Milićeva u “mini kantrimenu” kojim je usmrtio Luku Jovanovića saslušana je danas u Tužilastvu. Petrovićeva, koja se do sada branila ćutanjem, navodno je detaljno govorila o tome da nije bila svesna da su na Brankovom mosu udarili čoveka, prenosi Telegraf.rs
- Potvrdila je da je za volanom “kantrimena” bio Milićev, kada je osetila udarac, ali da je ona bila ubeđena da su udarili samo u automobil. Da je bila u automobilu koji je usmrtio Luku, rekla je, shvatila je tek kasnije, kada je videla u medijima. Dodala je i da se oseća krivom – kaže nas sagovornik.

Marko Milićev

Marko Milićev | Foto: MUP

Bojana Petrović, kako kaže, pravdala se da policiji ni tada nije prijavila šta se dogodilo, jer se plašila Milićeva. Marko Milićev danas nije priveden sudiji za prethodni postupak. Očekuje se da njegovo prvo saslušanje bude obavljeno sutra.
Poslednji komentari
  • Milan Vreme: 08.09.2014 13:05h

    Laze bre k'o kucka. A oni snimci koji govore da su devojke vikale da stane da je udario coveka... A ona je inace onako uzbudjena otisla do Fristajlera da iskupira 'udarac u automobil'

  • Tatjana Vreme: 08.09.2014 15:57h

    Kakva lazljivica! Da li je dobro uci advokat pokazace sudjenje! U sta licno sumnjam!

  • Драгомир Vreme: 08.09.2014 19:57h

    Ја нисам зафршио правни факултет већ нешто боље али одлично познајем прописе,законе а нарочито полицијске и судијске марифетлуке!Имам досије пресуда које су брука и срамота нашег правног система!Неке накарадне пресуде боље би донели мало бољи старији основци.Овде је једини кривац возач аутомобила и нико више!Сви осумњичени су седали у аутомобили и са убиством немају везе.Били су застрашени и зато нису рекли полицији онда шта се десило.На крају ће бити ослобођени и наплатити повеће суме због непотребног хапшења.А за то је крив судија који је наредио притвор!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP