Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

ČLANICA ODBORA ZAVRŠILA U BOLNICI

Prokuplje: Tuča u SPS-u, intervenisala policija

Autor: Beta | 02.04.2014 - 13:30:00h | Komentara: 0

Višemesečne razmirice u prokupačkom odboru Socijalističke partije Srbije (SPS) kulminirale su svađom i fizičkim obračunom posle kojeg je članica tog odbora Radica Novaković završila u bolnici, rečeno je u SPS Prokuplje.

socijalistička partija Srbije

U službenim prostorijama SPS u Prokuplju je intervenisala policija na poziv Novakovićeve koja je agenciji Beta kazala da je desetak mlađih članova SPS, predvođeno predsednikom Okružnog odbora Oliverom - Batom Radoševićem - kandidatom za poslanika, fizički nasrnulo na nju, te je doživela stres i povrede zbog kojih je zatražila lekarsku pomoć.
Potpredsednik SPS Ljubiša Blagotić rekao je agenciji Beta da je do svađe i tuče došlo tokom neformalnog sastanka kada je grupa od desetak članova iskoristila odsustvo predsednika stranke i rukovodilaca, u želji da preuzme vlast u Opštinskom odboru.
Po njegovim rečima, do razmirica i podela u stranci došlo je posle pisanja štampe o brojnim zloupotrebama člana Glavnog i Izvršnog odbora SPS Dejana Milovanovića, delegiranog iz Prokuplja koji je i jedan od direktora JAT.
"Ne radi se o ni o kakvom raskolu u stranci, kako se priča, već o tome da neki članovi pokušavaju da iskoriste pritiske koji se ovih dana vrše na sve članove SPS sračunate na rušenje ugleda stranke, u cilju lične promocije i sticanje političkih poena", kazao je Blagotić.
Napadnuta članica SPS rekla je da je o svemu obavestila Glavni odbor SPS i više instance kao i da će protiv onih koji su je vređali i maltretirali podneti krivične prijave.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP