Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

Prola noć u Beogradu bile je naporna za lekare Hitne pomoći

Autor: tanjug.rs | 24.08.2014 - 08:30:00h | Komentara: 0

BEOGRAD, 24. avgusta (Tanjug) - Prošla noć u Beogradu bila je "naporna" za lekare Hitne pomoći, jer se dogodio više saobraćajnih udesa u kojima je bilo povređenih, na Adi Ciganliji i u Zemunu trojica muškaraca su ubodena noževima i jedna osoba premunula posle pada s četvtog sprata na Bežaniskoj kosi, saopštila je jutros Tanjugu portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Tokom prošle noći ekipe beogradske Hitne pomoći imale su dosta posla, navela je Macura i dodala da su lekari imali 105 intervencija od kojih 17 su bile na javnom mestu.
U Glavnoj ulici u Zemunu, sinoć u 19:36 sati, intervenisali su lekari Hitne pomoći gde je četrdesetogodišnji muškarac uboden nožem u predelu stomaka i on je zbrinut u Kliničko-bolničkom centru (KBC) Zemun.
Tokom noći, na Adi Ciganliji dva mladića su, u odvojenim tučama, u kafićima izbodeni noževima.
Jedan mladić od 20 godine, u 02:35 sati, uboden je nožem u leđa, u predelu bubrega, dok je drugi mladić starosti 7 godina, pola sata kasnije, uboden nožem u predelu između donjeg stomaka i butine i obojica su prevezena u Urgentni centar.
Hitna pomoć intervenisala je u 23:45 sati na Bežaniskoj kosi gde je jedna osoba pala s četvrtog sprata zgrade i preminula na licu mesta, a lekari su mogli samo da konstatuju smrt, navela je Macura.
Tokom noći u Medakovićevoj ulici povređen je tridesetogodišnji muškarac u saobraćajnoj nesreći i, s lakšim povredama, prebačen je u Urgentni centar.
Na Nov om Beogradu, Kod hotela "Jugoslavija", povređen je pešak, mladić od 21-dne godine i, s lakšim povredama, prevezen je u KBC Zemun.
U Beogradskoj ulici u Sremčici, 45 minuta posle ponoći lakše povrede u saobraćajnoj nesreći dobili su dvadesetogodišnji mladić i šesnaestogodišnja devojka, dok su par minuta kasnije u Surčinskoj ulici povređene dve devojke od 24 i 20 godina i, s povredama vrata, prebačene su u KBC Zemun.


 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP