Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

RODITELJI NE GUBE NADU

Pronađen nokat pored patike nestale Tijane!

Autor: Kurir | 28.07.2014 - 14:06:00h | Komentara: 1

Minuti dugi ko godine. Tako Igoru i Mirjani, roditeljima nestale tinejdžerke iz Subotice Tijane Jurić (15), prolazi vreme otkako je njihova ćerka, u noći između petka i subote, nestala na periferiji Bajmoka, pograničnog mesta u blizini srpsko-mađarske granice.

Nestala devojčica: Tijana J.

Nestala devojčica: Tijana Jurić

U kući Dane i Mileta Batinića, Tijaninih babe i dede, kod kojih je i ovog leta provodila deo raspusta, zabrinutim roditeljima pridružila se familija, prijatelji i komšije. Nervozno se trzaju na svaki zvuk telefona ili otvaranje ulaznih vrata. Čim je čuo za neprijatnu vest, Igor se iz Belgije, gde radi, vratio u Srbiju.

- U policiji su nam rekli da zbog istrage ne bi bilo dobro da dajemo ikakve informacije. U stvari, mi i nemamo nikakve posebne informacije… Razumem vaš posao, ali ništa drugo osim ovog ne mogu da vam kažem – glasom punim očinske brige kaže otac Igor.
On je samo potvrdio da je od trenutka Tijaninog nestanka ceo Bajmok na nogama.
- Hvala svim prijateljima i komšijama što su u ovim teškim trenucima uz nas. S nama je cela familija. Bajmočani danonoćno tragaju za Tijanom – dodao je Igor.
Iako je među Bajmočanima i dalje živo sećanje na tragediju koja se 2010. dogodila u Subotici, gde je učenica Milica Barašanin (16) svirepo usmrćena, a ubica još nije uhvaćen, svi se nadaju da se ovog puta neće ponoviti ista priča. U. R. (15) kaže da nikoga ne napušta nada da će drugaricu naći živu.
- Igrali smo fudbal kad su do nas dotrčali dečaci i rekli da je Tijana nestala. Bilo je oko pola jedan ujutro. Brzo smo krenuli u potragu za Tijanom i našli smo njenu belu “starku” i jedan nokat – kaže dečak za Kurir.
Istog je mišljenja i četrnaestogodišnji D. B.
- Po selu se svašta priča, ali se mi nadamo da ćemo je naći. Nije imala nijedan razlog da ode od kuće. Tijana je dobar đak, omiljena drugarica u društvu – navodi tinejdžer.
Poslednji komentari
  • Nina Vreme: 29.07.2014 01:19h

    Tijana je dakle neplanirano posla tim putem, mozda je zamka bila namjenjena za neku drugu djevojcicu/ djevojku...da li neka inace prolazi sama tim putem..tada..iz grada..? pa onda tim tragom...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP