Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

REANIMACIJA NA LICU MESTA

Pronađena devojka bez svesti u Prokuplju!

Autor: Blic | 14.11.2013 - 20:15:00h | Komentara: 1

Večeras nešto posle 18 sati, u Poštanskoj ulici u Prokuplju pronađena je devojka I. K. (26) iz Prokuplja, bez svesti i znakova života.

Zahvaljujući brzoj intervenciji Hitne službe Doma zdravlja u Prokuplju, koju je pozvao slučajni prolaznik devojci je spašen život. Po prijemu poziva ekipa Hitne službe odmah je izašla na teren.
- Kako devojka u trenutku dolaska naše ekipe nije davala znake života, dežurni lekar je započeo proces reanimacije, koja je dala rezultate pa je na sreću devojka vraćena u život - kaže portparol Doma zdravlja u Prokuplju, Ljubica Stanković.
Ona ističe da je devojka nakon toga kolima Hitne pomoći prevežena na Odeljenje urgentne medicine bolnice „Dr Aleksa Savić“ u Prokuplju na dalju opservaciju. O ovom slučaju je obaveštena policija koja je izašla na lice mesta.
Jedan od stanovnika Poštanske ulice u Prokuplju, u blizini čije kuće se desio incident, tvrdi da ništa sumnjivo nije čuo niti video.
Ipak, kaže da je nakon što je stigla Hitna pomoć i uspešno oporavila nesrećnu devojku, primetio na njenoj glavi krvni podliv u predelu desne slepoočnice, kao i da je u trenutku dolaska Hitne pomoći bila okrenuta licem ka zemlji, što može ukazati da je bilo fizičkog kontakta.
U policiji nisu mogli više da kažu o ovom slučaju jer je ekipa još uvek na terenu. Više detalja o incidentu možda će se znati tokom narednih dana kada devojka bude u stanju da da izjavu istražnim organima.
Poslednji komentari
  • Jovana Vreme: 17.11.2013 23:19h

    Preminula je.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP