Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

UBICA ZAPALIO ORUŽJE

Pronađena puška kojom je ubijen Saša Marković!

Autor: Vijesti.me | 19.04.2015 - 11:39:00h | Komentara: 0

Inspektori kriminalističke policije pronašli su juče rano ujutru, na nepristupačnom terenu pored postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda u bečićkom naselju Vještica, zapaljenu automatsku pušku sa prigušivačem, kojom je prekjuče ispred svoje porodične kuće brutalno likvidiran Budvanin Saša Marković (47).

policija Crna Gora, Petrovac

Foto: S. Stepanović

 
Puška je pronađna zapaljena u šumi, samo 200 metara nizbrdo od kuće Markovića, nekadašnjeg funkcionera Liberalnog saveza Crne Gore i poslanika u Skupštini Srbije i Crne Gore.
Markovićeva vila nalazi se na samom kraju bečićkog naselja Ivanovići, praktično na ivici brda, koje se strmo spušta do postrojenja u Vještici.
Policija veruje da je likvidacija bila dobro organizovana i da su u njoj učestvovale najmanje dve osobe. Nakon što je istrčao pred Markovićev automobil, koji se iz grada vraćao svojoj kući, ubica je ispalio gotovo celi šaržer u glavu i telo bivšeg političara. Zatim je pobegao u šumu i strčao do Vještice.
Sačekašu je pripremljena na "lakat krivini", koja je tik uz šumu, nalazi se na stotinak metara od Markovićeve kuće i jedino je mesto gde se svaki vozač mora zaustaviti da bi je savladao. To je ubica dobro znao, a prethodno je bio upoznat i sa kretanjem Markovića.
Marković je podigao ručnu kočnicu i ukočio svoj „alfa romeo“, što je bilo kobno jer je ubica bez teškoća sasuo rafal u njega. Zato u policiji pretpostavljaju i da je možda Marković poznavao ubicu. Druga mogućnost je da ga je ovaj nasilno zaustavio.
Ubica je, nakon što je ubio Markovića, uspeo neopaženo da strči niz brdo, gde je zapalio pušku kako bi prikrio eventualne otiske.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP