Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

MONSTRUM

Protiv trovača iz Surčina podneta krivična prijava! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Autor: Blic.rs | 21.01.2014 - 18:30:00h | Komentara: 5

Fondacija za zaštitu životinja u Srbiji (FAPS), podnela je krivičnu prijavu MUP-u Srbije PO Surčin protiv izvršioca Slobodana B. zbog sumnje da je 19.januara oko 10 časova u dvorištu kuće u Nikole Zrinjskog 36 u Surčinu ubacio nepoznati otrov koji je ubio jednog psa, jednu mačku i četiri kokoške, saopštilo je Oliver Veličković predstavnik FAPS-a.

Snimak trovanja je zabeležila kamera

Snimak trovanja je zabeležila kamera

 Trovanje pasa zabeleženo je na video snimku koji je objavljen na „jutjubu“. FAPS je istovremeno podneo i zahtev za sprovođenje unutrašnje kontrole protiv pripadnika policjske stanice u Surčinu koji po prijavi nisu postupili po službenoj dužnosti.

Poslednji komentari
  • Aleksandar Vreme: 21.01.2014 19:42h

    Au kako ste brzi kad se nesto ovako deci, a u misijoj ste rupi kad besni, ulicni psi napadnu neko dete, srednovecnu zenu ili staricu.Tad se ne javljate, tada samo cutite, uh kako Vas mrzim.

  • Teodora Vreme: 22.01.2014 00:04h

    Ne bi ja kaznila Slobodana B., samo bih ga naterala da pojede isto ono što je on dao psu. Dovoljno.

  • Mia Vreme: 22.01.2014 07:32h

    Draga Aleksandra, svako odgovara za svoje postupke pa tako i vlasnici pasa koji napadnu decu, starce i ostale...mene lično do sada ni jedna životinja nije napala a veruj mi redovno im kupujem hranu, hranim ih, mazim i sve su to divljaci,uličari kako ih mi sa ljubavlju zovemo. Dovoljno je da vidim kako slatko mašu repićem i očima punim ljubavi me gledaju i da znam da je srećno...tako malo im treba... A ovaj gospodin...pa volela bih da ga ja malo propustim kroz šake i da ga ja slatko nahranim pa da vidim da li bi me sa ljubavlju gledao i mahao svojim repićem...

  • Neko Vreme: 24.01.2014 02:19h

    Ne da se ja pitam i da mogu nesto povodom toga odmah da uradim, ja bih lepo njemu u startu 20 godina robije bez prava na pomilovanje i ostale stvari.... E tako bih ja... Pa neka truje po zatvoru tamo...

  • rada Vreme: 24.01.2014 17:02h

    Procitah da je u pitanju neka nova vrsta otrova. Ne razmisljate da je i dete mogloda ga dohvati. U ovoj situaciji ne ali u parku sigurno. Pas mu se radovao mahao repom i sto je najvaznije bio iza ograde. Samo podrzavajte zlikovce. Ja bi ga naterala da pojrde to sto je jadnom psu dao.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP