Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

LOPOV UPAO U RESTORAN NAJBOLJEG TENISERA NA SVETU

Provalnik opljačkao Noleta!

Autor: Ekipa Alo! | 08.01.2015 - 09:30:00h | Komentara: 9

Nepoznati lopov opljačkao je pre nekoliko večeri restoran “Novak” u Novom Beogradu, koji posluje u okviru “Femili sporta”, preduzeća koje je osnovala porodica našeg, ali i najbolje tenisera sveta Novaka Đokovića!

Novak se već  našao na meti  kradljivaca, kada  su upali u njegov  stan u Monte Karlu 2011.  godine

Novak se već našao na meti kradljivaca, kada su upali u njegov stan u Monte Karlu 2011. godine | Foto: AP

Kako “Alo!” saznaje, lopov je u noći između 4. i 5. januara došao do restorana koji se nalazi u Bulevaru Arsenija Čarnojevića kod “Kombank arene” i razvalio ventilacioni prozor u magacinu kroz koji je ušao u objekat. Potom je, ne prezajući da će ga neko uhvatiti, potražio kancelarije i provalio u jednu od njih pošto je bila zaključana.

Pljačku prijavili radnici 5. januara  kada su došli na posao

Pljačku prijavili radnici 5. januara kada su došli na posao

Kako nezvanično saznajemo, u njoj je pronašao oko 7.000 evra, koje je stavio u džep. Pošto je objekat i spolja i unutra obezbeđen kamerama koje snimaju, provalnik je potom pronašao i sobu za video-nadzor, iz koje je odneo i risiver na kojem se čuvaju snimci. Nakon toga je napustio restoran i udaljio se u nepoznatom pravcu. Krađu su primetili radnici koji su ujutru prvi stigli na posao i o svemu odmah obavestili policiju i porodicu Đoković.

Patrola policije obezbedila je lice mesta, nakon čega su krim tehničari krenuli u potragu za bilo kakvim tragom koji bi ih odveo do lopova na čijoj se meti našao i naš teniski as. Kako saznajemo, predmet istrage biće svi zaposleni jer inspektori ne isključuju mogućnost da je neko od njih uputio provalnika gde da nađe pare koje su ostale u restoranu.

Posle krađe  provalnik je  pronašao i sobu za video-nadzor iz koje je odneo i risiver na kojem se čuvaju snimci

Posle krađe provalnik je pronašao i sobu za video-nadzor iz koje je odneo i risiver na kojem se čuvaju snimci | Foto: Marko Metlaš


Novak Đoković se već jednom našao na meti lopova, i to u Monte Karlu. Njegov stan je obijen avgusta 2011. godine, dok je on bio na turniru u Sinsinatiju. Iako se policija tada nije oglašavala, mediji su spekulisali da lopovi, osim skupocenog nameštaja, nisu mogli da pronađu nikakve vrednosti. Naime, opšte je poznato da skupocenosti Đoković ne drži u stanu, jer veći deo godine ne boravi u njemu zbog stalnog učešća na turnirima.
Novak je od 1. januara bio na turniru u Abu Dabiju, a trenutno je u Dohi, gde je juče imao meč.
Poslednji komentari
  • Neša Vreme: 08.01.2015 10:30h

    Ne verujem da će Novak nešto preterano da se potrese zbog ovoga.

  • belja Vreme: 08.01.2015 11:24h

    a nije kradja da kafa i kajgana budu skoro 2000dinara?

  • Mito Vreme: 08.01.2015 13:29h

    Sramim se što sam Srbin. E moji veliki Srbi pljaćkate Novaka Đokovića (ukradete 7 hiljada evra) koji osvoji pola miliona dolara i uloži u Srbiju, a Nikolića koji nikako da objavi ko mu finansira suprugu, ne pljačkate, a fond ima 7 miliona evra što se zna, a što se ne zna? Ovo nije poziv da pljačkate Nikoliće, njima će se kad tad suditi, jer njihova bahatost prelazi granice. Pošto je "gospodin " Nikolić , veliki vernik" podiže svetinju (crkvu) za otkup greha, ja koji sam komunjara, ubeđen sam da će ga stići božja kazna. Ovo pišem, zato što smatram da je život sinusoida a (za to imam dokaze) i da sve dođe kao račun, bilo da se radi o nama, prethodnicima ili potomcima biće naplativo. Nisam vernik ali se nadam da moja pokolenja nisam opteretio.

  • BILJANA Vreme: 08.01.2015 13:32h

    To je neko ko odlično poznaje lokal..... Da je tražio, Nole bi mu dao i više od 7.000 evrića. Naš Nole je čovek veeeeelikog srca!!! IPAK, PRONADJITE LOPOVA, JER JE TO NOLE VELIKIM TRUDOM I ODRICANJEM STEKAO!!!

  • niksha Vreme: 08.01.2015 16:15h

    Neko od zaposlenih!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP