Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

ADVOKAT SE TREZNIO U POLICIJI NA DAN VENČANJA

Prva bračna noć u zatvoru: Zaključao sebe i mladu u autu da ne bi radio alko-test!

Autor: A. O. | 15.08.2014 - 23:29:00h | Komentara: 1

Mladoženja advokat Č. S. (32) priveden je u noći posle svadbenog veselja jer je odbio da se alkotestira i više od pola sata nije hteo da izađe iz kola u kojima je sedeo zaključan sa mladom

Venčanje

Umesto sa ženom, prvu bračnu noć proveo u zatvoru | Foto: Shutterstock

Umesto da prvu bračnu noć provede pored svoje izabranice, advokat Č. S. (32) je prvu noć posle svadbenog veselja prespavao u valjevskoj policiji. On je priveden jer je odbio da se alkotestira i više od pola sata nije hteo da izađe iz kola, u kojima je, zajedno sa mladom, sedeo zaključan! Umesto da se probudi pored svoje neveste, prva lica koja je ugledao nakon prve bračne noći bili su valjevski policajci.


Nesvakidašnji događaj, kako piše telegraf.rs, odigrao se kada je u centru Valjeva, tokom rutinske kontrole, saobraćajna policija zaustavila vozilo marke “pasat”, koji je bilo ukrašeno svadbarskom kićevinom. Za volanom je bio Č. S. koji se vraćao kući posle svadbe koju je tog dana pravio u jednom valjevskom restoranu.

- Posumnjali smo da je pijan i zbog toga mu je naloženo alkotestiranje, što je odbio. Posle toga se zaključao u kolima, u kojima je bio sa mladom, a naši pokušaju da ga ubedimo da izađe iz kola nisu urodili plodom. Onda smo pozvali kolege iz interventne, koji su ga kolima opkolili sa tri strane, da ne bi mogao da pobegne, međutim, mladoženja ni tada nije hteo da otključa kola i izađe. Čekali smo više od pola sata dok se nije ukazala prilika da ga izvučemo iz kola, u trenutku kada je otvorio prozor, kako bi nam uputio niz psovki – kažu iz valjevske policije.

Nakon toga mladoženja je priveden u valjevsku policiji, gde je proveo prvu bračnu noć. Po skraćenom postupku priveden je sudiji za prekršaje u Valjevu zbog odbijanja alkotestiranja i zbog toga što se oglušio o sva naređenja policije. Sudija mu je izrekao novčanu kaznu od 95.000 dinara, 11 meseci zabrane vožnje, a zaradio je i 20 kaznenih poena.

- I policajcima i sudiji je prekršaje je pokazao venčani list, ali to mu nije pomoglo, jer nije ispoštovao naređenja policije i nije želeo da se alkotestira. Čudi da je ovako reagovao s obzirom na to da je advokat i da zna kolike su kazne – navodi naš izvor.

Ovaj advokat, koji je nastanjen u Beogradu, poreklom je iz Valjeva, gde je i pravio svadbeno veselje. U valjevskoj policiji kažu da je samo od početka godine u policiji prespavalo oko 250 pijanih vozača, ali navode da ovakav slučaj, da prvu bračnu noć neko provede u zgradi policije, do sada nisu imali.

Poslednji komentari
  • brus brus Vreme: 15.08.2014 23:57h

    Nema protekcije ni za svadbu.. To je naša časna i nepotkupljiva milicija.. Bre...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP