Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

SVIREPO UBISTVO

Pucali mu u glavu
zbog 19.000 evra!

Autor: Anita Đukić | 08.01.2013 - 16:37:00h | Komentara: 1

Vlasnik dve menjačnice u Jagodini Milenko Miša Savić (45) koji je ubijen kada se u petak nešto posle 20 sati vraćao s posla kući, prema nezvaničnim informacijama nosio je oko 19.000 evra u torbici koju mu je ubica uzeo. Pored tela pronađeni delovi plastike sa torbice pa se još uvek ne zna da li su se žrtva i ubica rvali ili je pošto je ubica pucao Saviću u glavu, otgrao torbicu iz njegovih ruku sa kojih su ispali delovi.

Ubistvo Miše Savića

Ubistvo Miše Savića | Foto: Anita Đukić

 Istražni sudija Višeg suda u Jagodini Zoran Petrović naložio je balističko veštačenje čaure koja je pronađena tri metra od tela. Prema nezvaničnim informacijama do kojih je došao Blic, u torbici zbog čijeg sadržaja je Miša Savić ubijen, je bilo oko 19.000 evra.

Pretpostavlja se da je Savić tipovan i da ga je ubica pratio. Savić je iza sebe ostavio dvoje maloletne dece i suprugu. Bio je vlasnik dve menjačnice u centru grada i kada se u petak vraćao s posla, u ulici Kapetana Koče gde je živeo sa porodicom, po izlasku iz automobila, još uvek nepoznato lice izvršilo je napad na njega.
Telo nije pronašla ni policija ni stanari okolnih kuća, već medicinsko osoblje Hitne pomoći iz Despotovca koji su slučajno prolazili ulicom Kapetana Koče.
 
Poslednji komentari
  • zeljko Vreme: 08.01.2013 19:09h

    Ovo bi kao trebalo da bude vest na koju se mi zgrazavamo?Pa tek je pocetak godine i postovani narode srpski tek cete se nacitati crne hronike,barem u necemu da se pokazemo da smo najbolji

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP