Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

KRVAVI PIR U GROBLJANSKOJ ULICI U ZEMUNU

Pucao na sina i snaju jer nisu imali dece!

Autor: J. Paunović | 17.09.2013 - 07:02:00h | Komentara: 2

Beograđanin Jakov C. (68) iz Zemuna preksinoć je pokušao da ubije sina, snahu i komšinicu, ali je na kraju istim pištoljem presudio sebi pucajući u svoju slepoočnicu na kućnom pragu. Povod za tragediju navodno je njegov bes jer je sinu u snahi obezbedio krov nad glavom, a oni ne mogu da zasnuju porodicu.

Krvavi pir u Grobljanskoj ulici u Zemunu

Krvavi pir u Grobljanskoj ulici u Zemunu | Foto: Oksana Krutenjuk

U nedelju po podne, zbog imanja, ali i dece koju nisu mogli da imaju snaha i sin, on se sukobio sa svojim jedincem. Nakon žučne rasprave, otišao je u svoju kuću i uzeo pištolj. Pre nego što je počeo svoj krvavi pir, pozdravio se sa ćerkom Valentinom, koja je živela s njim u kući. Prvo je pucao u sina Danijela C. (37). Kada je ćerka videla šta je uradio, počela je da vrišti:
„Tata, šta to radiš, stani”, odjekivali su Grobljanskom ulicom krici nesrećne žene.


Ne mareći za ćerkine molbe, sa pištoljem u ruci Jakov je krenuo ka snahi Vesni, koja je bila u drugoj kući. Uplašena za život svog supruga, Vesna je krenula napolje. Na pragu ju je presreo svekar i pucao u nju. Ona je pala na pločnik, a on je zatim pucao sebi u glavu. Da nesreća bude veća, pao je preko svoje snahe i umro. Ono što policija za sada samo sumnja jeste da Jakov nije imao nameru da povredi svoju komšinicu Zagorku, koja je bila za vreme svađe u dvorištu ove porodice, već je jedan od rikošetiranih metaka završio u njenom telu.

 
Prema rečima komšija, pokojni Jakov je pre nekoliko dana došao iz Nemačke, a sin i snaha bukvalno nekoliko sati pre pokolja. Bio je tužan jer je sinu kupio kuću, a on nije mogao da zasnuje porodicu.

„Već oko osam sati uveče čuli smo žučnu raspravu iz komšijine kuće. Prvi put do sada. Nedugo zatim i pucnjavu. Nismo znali o čemu se radi dok Valentina nije počela da vrišti”, priča jedan od komšija.

Prema rečima Nade Macure, portparola Hitne pomoći, Vesna je zadobila prostrelne rane obe butine, obe potkolenice, desne nadlaktice, karlice, donjeg dela stomaka i prevezena je na odeljenje za reanimaciju KBC Zemun. Danijel je zadobio prostrelne rane desne podlaktice i desne butne kosti i nalazi se na odeljenju hirurgije. Jakov je izdahnuo na pragu kuće u kojoj žive snaha i sin.

Ćerka obišla brata i snaju

Kako „Alo!“ saznaje, Valentina je juče u Zemunskoj bolnici posetila svoje najrođenije. Kada je došla kući, rođacima i prijateljima je rekla da je snaha Vesna dobro i da je svesna, a da je njen brat Danijel u malo težem stanju. Njihova komšinica Zagorka takođe je van životne opasnosti.

Poslednji komentari
  • Suzana Vreme: 17.09.2013 13:57h

    Steta a bio bi dobar deda

  • pravda Vreme: 17.09.2013 14:14h

    Srbija puna psihopata.Šta rade zdravstvene službe?Ovo je toliko alarmantno postalo,a nama ovakve vesti se serviraju kao nešto svakidašnje i normalno.Alo,probudi se državo!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP