Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

POKUŠAJ SAMOUBISTVA

Pucao sebi u glavu pištoljem za stoku

Autor: Telegraf.rs | 12.06.2013 - 14:16:00h | Komentara: 0

- Zbog teških povreda opasnih po život, Ljubiša Životić (48) prevežen u Urgentni centar u Beogradu, u stanju životne ugroženosti – kažu u istrazi. Od početka godine, na području Policijske uprave Požarevac izvršeno je sedam samoubistava i četiri neuspela pokušaja

Pokušao samoubistvo pištoljem za stoku (ilustracija)

Pokušao samoubistvo pištoljem za stoku (ilustracija)

Ljubiša Životić (48) iz sela Bare kod Požarevca, prebačen je u Urgentni centar u Beogradu zbog teških povreda glave, opasnih po život, zadobijenih pri pokušaju samoubistva pištoljem za ubijanje stoke.
- Služba Hitne pomoći 11. juna, u 12,35, dovezla je u Opštu bolnicu pacijenta sa teškim povredama glave, koje je naneo sam sebi, pri pokušaju samoubistva. Utvrđeno je da je pacijent pucao sebi u glavu pištoljem za ubijanje stoke marke “blic eksport zentralfeuer”. Zbog teških povreda opasnih po život, on je prevežen u Urgentni centar u Beogradu, u stanju životne ugroženosti – kažu u istrazi.
U cilju utvrđivanja činjenica o ovom tragičnom slučaja, policija je obavila razgovor sa pacijentovom majkom, Dragicom Ž. (67). Ona je izjavila da je Ljubiša oko 11 sati otišao do bašte koja se nalazi na oko 100 metara od njihove porodične kuće. Vratio se nakon sat i po vremena, sa vidnom povredom na glavi, ušao u kuću i otišao na sprat.
Majka je odmah nazvala Hitnu pomoć, koja je pacijenta prevezla u Opštu bolnicu, a potom za Beograd. Motiv ovog pokušaja samoubistva nije poznat porodici, niti je povređeni ostavio neku oproštajnu poruku.
O ovom događaju obavešteni su zamenik višeg javnog tužioca i istražni sudija Višeg suda u Požarevcu. Od početka godine, na području Policijske uprave Požarevac izvršeno je sedam samoubistava i četiri neuspela pokušaja.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP