Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

BIZNISMEN IZ BARA

Pucao u bivšeg predsednika opštine zbog duga od pola miliona evra!

Autor: Novosti | 20.02.2015 - 21:35:00h | Komentara: 0

Biznismen Zoran Tomović (64) iz Bara uhapšen je zbog sumnje da je ispalio "hitac upozorenja", jer mu doskorašnji predsednik opštine Bar Žarko Pavićević, inače dugogodišnji prijatelj, duguje više od 500.000 evra, prenose "Novosti".

pokrivalice

 | Foto: Shutterstock

Njemu je određen pritvor od osam dana zbog sumnje da je izvršio dva krivična dela: ugrožavanje sigurnosti više lica i nedozvoljeno držanje oružja.

- Tužilaštvo je predložilo pritvor, koji sam odredio u trajanju od osam dana - izjavio je za "Novosti" sudija za istrage Goran Šćepanović.
Tomoviću je pritvor određen zbog opasnosti ponavljanja krivičnog dela, a tužilaštvo ima rok do 27. februara da sudu podnese optužni predlog.
Prema saznanjima "Novosti", Tomović je upotrebio lovačku pušku iz koje je ispalio hitac koji je pogodio metalna vrata auto-servisa "Samba", vlasništvo Pavićevićevog sina Predraga. Hitac je ispalio u 15.00, kada su, po zvaničnom policijskom saopštenju, trojica radnika bili u servisu. Niko nije povređen.
Dan kasnije Tomović je uhapšen. Nakon pretresa njegovog stana, pronađena je i oduzeta lovačka puška IŽ 16, kalibra 16 mm, sa četiri komada municije, koju je imao u ilegalnom posedu. Dobro upućeni u odnose dvojice prijatelja kažu da nekadašnji predsednik opštine ne spori dug, ali ga i ne vraća godinama. Tomović je ostao i bez pola miliona i bez poslovnog objekta u Sutomoru.

Protiv Pavićevića je u poslednjih desetak godina podneto skoro 20 krivičnih prijava, a za njegovo ime vezuju se brojne afere.

- Niko nije pucao u Pavićevića - saopšteno je dan posle incidenta iz barske policije.

Upravo u njoj je doskorašnji predsednik opštine i počeo svoju radnu karijeru kao policijski inspektor u odeljenju za privredni kriminal.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP