Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

KRVAVI PIR PENZIONISANOG POLICAJCA ZBOG NEUZVRAĆENE LJUBAVI

Pucao u bivšu, pa presudio sebi!

Autor: M. Đorđević | 19.11.2014 - 07:00:00h | Komentara: 1

Policajac u penziji Zoran S. (49) iz Osipaonice, pucao je juče ujutru oko 7.30 u selu Lipe kod Smedereva u bivšu devojku Aleksandru L. (28), a potom izvršio samoubistvo.

Lekari se bore za život  Aleksandre L. (28)

Lekari se bore za život Aleksandre L. (28)

Zoran, penzionisani policajac, po svemu sudeći nije se lako mirio sa raskidom veze, pre mesec i po dana je već pretio Aleksandri, da bi potom pokušao samoubistvo skokom sa Ljubičevskog mosta u Moravu. Posle toga je bio lečen na psihijatriji, a izašao je nedavno. Juče ujutru pojavio se na vratima Aleksandrine kuće u selu Lipa i krenuo u svoj krvavi pir.


- Ispratila sam unuka u školu, jer je Sanja došla kasno, radi u kafiću. Nisam zaključala još vrata, čujem da je neko ušao. Izađem u hodnik, vidim njega. Rekla samu mu da sačeka dok se obučem, a on me odgurnuo i ušao u sobu u kojoj je bila Sanja i zatvorio vrata za sobom - kroz suze priča Aleksandrina majka Milica.
Usledili su pucnji, a kada je majka ušla u sobu, oboje su već ležali u lokvama krvi.

Aleksandrina majka  u šoku: Krvavi tragovi nakon Zoranovog zločina

Aleksandrina majka u šoku: Krvavi tragovi nakon Zoranovog zločina | Foto: Nenad Pavlović


Vozilom Hitne pomoći smederevske bolnice hitno su transportovani u Urgentni centar Kliničkog centra Srbije u Beogradu. Zoran je podlegao povredama, a za Aleksandrin život se lekari još uvek bore.

Aleksandra ima dvoje male dece iz prethodnih veza, od četiri i 10 godina, a Zoran dvoje odrasle. U trenutku kada je ušao u kuću u kojoj je Aleksandra živela sa majkom, deca srećom nisu bila tu, mlađe je bilo kod oca, starije u školi. Nezvanično saznajemo da je pištolj kojim je pokušao ubistvo i sebi presudio Zoran uzeo od sina koji takođe radi u policiji.

Zoran je, po rečima Aleksandrinog brata Dragana, nesrećnu devojku pokušao da otme pre mesec i po dana, neposredno pred pokušaj samoubistva skokom s mosta. Ugurao ju je u auto ispred kafića u kom radi, ali je to video muškarac, mušterija kafića, pobio se s njim i spasao je. Sve je prijavljeno policiji, koja je izašla na lice mesta. Ovoga puta, nažalost, nije bilo nikog da ga spreči u sumanutom naumu.
Poslednji komentari
  • Dragan SD Vreme: 19.11.2014 09:56h

    Zahvaljujem advokatima ove zemlje što su tom skotu omogucili da to uradi, jer je dotični posle prvog pokušaja, pre mesec dana, zbog strajka, odveden na psihijatriju. Malo im je par hiljada evra mesečno!? Izdrži Sanjice, ljubi te tvoj bata...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP