Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

GRAĐANE VRANJA ZABRINULA JE JOŠ JEDNA PUCNJAVA!

Pucao u biznismena zbog devojke

Autor: E. A. | 29.07.2015 - 07:00:00h | Komentara: 1

Građane Vranja zabrinula je još jedna pucnjava! Samozvani biznismen Goran Tasić Gogče (41), koji, kako mnogi tvrde, već deset godina teroriše građane, nipodaštava i omalovažava lokalnu vlast i postrojava policiju, prošlog četvrtka, oko 21.30, u hotelu „Simpo“ na Pržaru, pred gostima hotela, dva puta pucao u lokalnog biznismena Dragoljuba Đorića (32), kožara iz Vranjske Banje. Srećom, nije ga pogodio, ali je zatim prišao Dragoljubu Š. i pištoljem ga udario u glavu. Posle toga, Tasić se dao u bekstvo, pa mu se gubi svaki trag.

Deset godina teroriše sugrađane: Tasić

Deset godina teroriše sugrađane: Tasić | Foto: Promo

Osim što je protiv njega podnela krivičnu prijavu zbog sumnje da je počinio krivično delo pokušaja ubistva i nedozvoljenog držanje oružja, o ovome je vranjska policija ćutala sve dok u javnost nisu procurile informacije iz šturog saopštenja Leposave Jovčić, portparola Višeg javnog tužilaštva u Vranju.
Prema nepotpunim, ali potvrđenim informacijama, Gogče je u imeniku mobilnog telefona svoje devojke našao Đorićev broj, što je bio dovoljan razlog da ga pozove na obračun.


Mediji su Đorića doskora dovodili u ljubavne veze sa poznatim srpskim starletama Sorajom i Stanijom, dok je Tasić u poslednjih deset godina umešan u tri pokušaja ubistva, a u dosijeu ima čak 20 krivičnih prijava. U isto vreme, on je bio visoki lokalni funkcioner Nove Srbije, stranke Velje Ilića.
Poslednji komentari
  • Milojko Vreme: 29.07.2015 08:31h

    Kako je to moguce? Zar na MIN. Stefanovic ne tvrdi da je stopa kriminala u ozbiljnom padu, da nije bilo neko svadbarsko veselje?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP