Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

PORODIČNA DRAMA KOD LOZNICE!

Pucao u ženu, zatvorio se u kuću a zatim se nakon višečasovne drame ubio!

Autor: Enis Sadiku | 07.10.2013 - 22:21:00h | Komentara: 4

Policajac Dejan Marković (30) pucao je sinoć oko 20 časova u svoju nevenčanu suprugu Branku Krasavac (37) u butiku u Lipničkom šoru kod Loznice. Misleći da je ubio, otišao je do njihove porodične kuće u Jadranskoj Lešnici gde su bili njegova trogodišnja ćerkica, roditelji i dvoje dece iz hraniteljske porodice koji su bili smešteni kod njih. Posle polučasovne drame , kuću su napustili njegova majka, ćerka i dvoje dece iz hraniteljske porodice dok je otac ostao sa njim. Oko tri sata iza ponoći njegov otac je napustio kuću i tada mu je pozlilo. Marković je odbijao kontakt sa policajcima i pretio da će se ubiti. Kao motiv ove drame pominje se ljubomora i neraščišćeni oko butika supružnika. Komšije su pozvale policiju, a drama je završena kada su specijalci MUP-a pre pola sata upali u kuću. Dejan Marković je pred njima sebi oduzeo život!

Kuća u kojoj se nalazi Marković

Kuća u kojoj se nalazi Marković | Foto: RTS

15:50 Policajac Dejan Marinković se ubio kada su specijalci uleteli u kuću u blizini Loznice u kojoj je on bio zabarikadiran nakon što je sinoć pucao u nevenčanu suprugu.

15:45 Dejanova majka počela da nariče i kuka u dvorištu kuće.

15:35 Lekari utrčali u dvorište, specijalci izlaze sa ovnom za razbijanje vrata. Još uvek se ne zna šta je sa Dejanom Markovićem.

15:20 Okupljeni građani oko kuće se razbežali zbog suzavca.

15:12 Krenula akcija specijalaca, odjeknulo je 15 pucnjeva iz oružja različitih kalibara, bačena šok bomba i suzavac. Sumnja se da je zabrakadirani policajac uzvratio vatru.

15:11 Specijalne jedinice MUP Srbije najverovatnije planiraju da upadnu u kuću Markovića koji ne planira da se preda. Na lice mesta upravo su stigli i vatrogasci.

15:10 Stigao policijski kombi. Prisutni novinar i meštani odmaknuti su 100 metara od kuće Markovića oko koje su jutros bili pripadnici lozničke, šabačke policije i pregovarački tim MUP-a.

SAJ

Evakuacija | Foto: Aleksandar Stanković

 14:50 Iz kuće izašla majka policajca a ujak je ostao u kući da razgovara sa sestrićem. Od jutros je blokiran deo puta u blizini kuće Markovića, koji kod sebe, prema nezvaničnim informacijama, ima poluatomatsku pušku.

14.10 Pred kuću Markovića stigao je njegov ujak Dragan S. koji treba da uđe unutra i razgovara sa zabarakadiranim policajcem. Majka policajca je ušla da razgovara sa sinom a sa njom i ujak.

Specijalna antiteroristička jedinica

Specijalna antiteroristička jedinica | Foto: Aleksandar Stanković

 13.10 Šefica pregovaračkog tima MUP-a ušla je kod Markovića u kuću da pregovara sa njim, ali se vratila nakon dva - tri minuta.

12.58 Markovićeva majka Dragica je došla pred kuću, a sat kasnije njena sestra. Majka preko telefona razgovara sa njim. Tetka takođe pokušava da ga ubedi da se preda ali Marković najviše ima poverenja u svog ujaka. Napad SAJ-a se očekuje u roku od 20 minuta.

12.42 Sve okolne kuće su evakuisane. Pregovarački tim i dalje pokušava da urazumi Markovića.

12.30 Marković preti samoubistvom ako mu bilo ko priđe i traži da mu policija dovede ujaka.

12.10 SAJ-ovci su opkolili Markovićevu kuću, spremni su u svakom trenutku da upadnu unutra. Ispred kuće nalazi se veći broj pripadnika policije i pregovarački tim MUP-a Srbije. Otmičar pretio da se neće živ predati.

12.00 Marković i dalje odbija razgovore sa pregovaračkim timom, pa je pitanje vremena kada će SAJ izvršiti upad u objekat.

11.30 Pristigli su pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice (SAJ) sa sedam džipova, kombijem i jednim ambulantnim vozilom.

Saj

Pripadnici SAJ su došli sa sedam džipova, kombijem i jednim ambulantnim vozilom | Foto: Aleksandar Stanković

 Povređena Branka Krasavac smeštena je u Urgentni centar gde je pod nadzorom lekara. Portparol PU Šabac Danijela Isailović kaže da je žena sa težim povredama najpre zbrinuta u ložničkoj bolnici, gde je njeno zdavstveno stanje stabilizovano, a potom je prebačena za Beograd, u Urgentni centar.

Policijski pregovarački tim pokušava da ponovo stupi u kontakt sa Markovićem, nakon što se zatvorio u svoju kuću u Jadranskoj Lešnici, izjavio je jutros načelnik Policijske uprave u Šapcu Slaviša Spasojević.

Spasojević, koji se nalazi na licu mesta, rekao je agenciji Beta da je policija opkolila kuću, ali da od jutros nije bilo kontakata sa naoružanim muškarcem koji je u kući zatvoren od sinoć oko 22 časa.

Žitelji Lipničkog šora u šoku čekali kraj drame

Žitelji Lipničkog šora u šoku čekali kraj drame | Foto: Aleksandar Stanković

 - Od jutros nismo sa njim bili u kontaktu. On je sam u kući. Kuća je opkoljena i pokušavamo da stupimo u kontakt - rekao je Spasojević.

Načelnik šabačke policije je rekao da je sinoć bilo kontakata sa osumnjičenim i da on tada nije iznosio nikakve zahteve. Kako je naveo, ranjena žena je van životne opasnosti.

Osumnjičeni Dejan Marković sa nevenčanom suprugom ima devojčicu od tri godine koja je bezbedna. On je svoju ženu ranio juče oko 17 sati.

Portparol PU Šabac Danijela Isailović kaže da je žena sa težim povredama najpre zbrinuta u lozničkoj bolnici, gde je njeno zdavstveno stanje stabilizovano, a potom e prebačena za Beograd, rekla je ona.

Poslednji komentari
  • Митрофан Фустић Морија Vreme: 07.10.2013 22:40h

    Поделите народу оружје, да се народ сам брани од бандита.

  • srecko Vreme: 08.10.2013 07:09h

    Znaci znao sam da je pandur -100/

  • kapetan Vreme: 08.10.2013 10:09h

    visok procenat krivicnih dela pripada upravo pripadnicima policije. Pa ko da ima poverenje u takvu policiju. Nema dana da ne osvane prica o policajcima koji tuku i ubijaju. Sramota koga sve drze u policiji.

  • Nada Vreme: 08.10.2013 18:11h

    Najbolji moguci epilog. Sve dalje bi bilo mucenje za njega i sve oko njega. Neka mu je prosto!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP