Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

INCIDENT ZBOG KARTE

Putnik napao komunalca, pa mu slomljen nos u tuči!

Autor: Ekipa Alo! | 25.02.2015 - 17:30:00h | Komentara: 23

U prepodnevnim satima 23. februara, na uglu ulica Bulevar oslobođenja i Vojvode Stepe, prilikom pružanja asistencije Direkciji za javni prevoz na liniji broj 78, došlo je do napada na komunalne policajce od Raška Milićevića kojem su komunalni policajci pokušali da provere identitet.

Zasmetao im ovaj snimak: Komunalna policija | Foto: Printscren Youtube

Prethodno, putnik koji nije imao kartu za prevoz verbalno je napao kontrolorku „Apeksa” koja ga je zamolila da na prvom raspoloživom mestu izvrši dopunu kartice kako bi mogao da koristi javni prevoz. Zbog prenji je kontrolorka pozvala komunalne policajce koji su putnika ljubazno zamolili da se ne ponaša neprimereno, što potvrđuju i izjave troje kontrolora „Apeksa”.

Putnik se tada, bez povoda, pogrdnim rečima obratio i komunalnom policajcu koji se nalazio na autobuskom stajalištu, pljunuo ga, vređao, odbio da da ličnu kartu na uvid, odgurnuvši ga. Odmah potom je i fizički nasrnuo na komunalnog policajca N. R, udarivši ga pesnicom u lice i nanoseći mu povredu jagodične kosti. Kada je njegov kolega I.Đ. prišao da bi pomogao kolegi u savladavanju napadača koji je i dalje pokazivao agresivno ponašanje zadobio je teške telesne povrede šake na levoj ruci.

Međutim, Milićević tvrdi suprotno:

– U dvorištu je počeo da me udara! Dok sam pokušavao telefonom da pozovem policiju, pojavio se još jedan komunalni policajac, pa su počeli zajedno da me tuku. Toliko su me jako udarali, da je jedan od njih polomio prst na ruci. Vukli su me po zemlji, ubili su boga u meni. Nakon toga se pojavilo njihovo vozilo, ubacili su me u auto i nastavili da udaraju. Odvezli su me u stanicu policije, gde sam dao izjavu - kaže Milićević za Kurir.

Zbog izvršenog napada, pozvana je patrola i lice je dovedeno u najbližu policijsku stanicu radi utvrđivanja identiteta, a protiv njega će biti podneta krivična prijava zbog napada na službeno lice. O zadobijenim povredama postoji medicinska dokumentacija Kliničkog centra Srbije, gde je povređenim komunalnim policajcima ukazana medicinska pomoć.

Poslednji komentari
  • dejan Vreme: 25.02.2015 10:46h

    Da,da.... ti mukica cutao si i bio si fin a oni te tukli..haha...to mozes sa pricas nekom drugom...nego dobro si prosao trebali su u prdekanu da te stave da ti urade "sanitarni pregled".

  • Aleksandra Vreme: 25.02.2015 12:08h

    Pa dobro Dejane jer ti mislis da u drzavi gde je prosecna plata 20.000 rsd normalno da se ovo radi gradjanima???Je..le vas karte...A ti si olos i zelim ti da i ti nemas za kartu,pa ces razumeti.....

  • Voja Vreme: 25.02.2015 12:31h

    Naviklo to da nikome ništa ne plaća pa mu neko kriv. Što ne upotrebi mobilni telefon kad nema kredita ili puši kad nema para. Reda mora biti. Ovamo odma me neko bije, imam prava a za obaveze baš me briga

  • Djura Vreme: 25.02.2015 12:40h

    Ma dajte komunslcima motornu testeru, nema smisla da biju narod.

  • maslar Vreme: 25.02.2015 12:53h

    Vec postavili post kolege iz komunalne.Ma dok nekom sud ne da milionsku odstetu nece se oni smiriti.Zasto ga nisu samo uhapsili i odveli?Banda nepismena i hohstaplerska!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP