Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

KAKO U ZATVORU PROTIČU USKRŠNJI PRAZNICI BIVŠEG DIREKTORA „C MARKETA“

Radulović koristi cimera kao držač za TV antenu!

Autor: Milan Dudvarski | 19.04.2014 - 09:20:00h | Komentara: 2

Slobodan Radulović (71), bivši direktor "C marketa“ koji je smešten u Specijalnu zatvorsku bolnicu, često koristi svog cimera kao držač za TV antenu!

E, sad je slika dobra... Kao da je Miško u sobi pored mene

E, sad je slika dobra... Kao da je Miško u sobi pored mene | Foto: RAS

- Otkako je Radulović dobio LCD i cimera raspoloženje mu se popravilo. Međutim, on ima sobnu antenu koja hvata tri kanala (RTS1, RTS2 i Pink), a za svaki od tih programa antena mora da se pomera i premešta sa mesta na mesto. Budući da je Radulović i stariji i bolesniji od svog cimera, on svaki čas traži od njega da namešta antenu kako bi mogli da gledaju drugi program - kaže dobro obavešten izvor "Alo!".


Hvali hranu, al' neće u šetnju

Slobodana Radulovića, osim advokata Marka Kljajevića još niko nije obišao.
- On jede svu zatvorsku hranu i ne pravi nikakav problem oko toga, čak ju je i pohvalio. Nema nijedan poseban zahtev. Jedino što ne želi da ide u šetnje u zatvorskom krugu - kaže izvor “Alo!”.
On dodaje da je sa Radulovićem i njegovim cimerom sve vreme zatvorski stražar koji budno prati šta se događa u zatvorskoj prostoriji.

Naš sagovornik dodaje da je smešno i kako Radulović, koji je osuđen na pet godina u procesu "stečajna mafija“, govori cimeru gde da stane sa antenom.
- On mu diriguje, govoreći levo, desno, napred, nazad. Sad stani tu, e dobro je. Stoj tako... Nekad se desi da Radulovićev cimer nema gde da nasloni antenu, pa je drži u ruci dok ovaj gleda neki program.
Jednom se desilo da je na RTS-u bio izveštaj sa suđenja Miroslavu Miškoviću, pa je Radulović zamolio cimera da se ne pomera sa antenom koja mu je bila u ruci, kako bi on odgledao ceo prilog koji nije komentarisao - naveo je naš sagovornik.

Kako “Alo!” saznaje, advokat Marko Kljajević je bio u poseti Raduloviću i njih dvojica su počela da se dogovaraju u vezi sa odbranom. Ubrzo nakon toga bivši direktora “C marketa” je odveden u Kliničko bolnički centar na Zvezdari, gde su mu urađeni neki pregledi.

- Kada je vraćen u zatvorsku sobu, Radulović je malo popričao sa cimerom o političkim temama i lošem vremenu, a potom su obojica gledala neki zabavni program - kaže naš izvor.

Podsetimo, Slobodan Radulović, bivši direktor „C marketa“, posle osam godina bekstva predao se organima u Srbiji. Radulović, koji je 2006. godine zbog optužbi za proneveru 30 miliona evra u „C marketu“ otišao iz zemlje, rešio je da se vrati zbog teške bolesti, sa željom da dokaže da mu je optužnica nameštena.
Poslednji komentari
  • Goran Vreme: 19.04.2014 11:17h

    Ahahah kakva glupost.Bas je badza ovaj Radulovic ))))

  • smelost Vreme: 20.04.2014 16:28h

    Samo neka se radulović oporavi i bude mu bolje , reći će on istinu, nije ovo prošlo vreme, nema starih koji su zaklanjali otimače tudjeg kapitala znojom stvorenog!Neka sud sudi, po pravdi i dokazima.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP