Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

PUCNJAVA NA SMEDEREVSKOM PUTU

Ranio braću zbog parking mesta!

Autor: E. S. - J. P. | 17.08.2013 - 07:02:00h | Komentara: 1

Beogradska policija intenzivno traga za Nemanjom S. (21) i još nekoliko neidentifikovanih momaka za koje se sumnja da su nakon svađe ranili braću od strica Miloša J. (30) i Bojana J. (32) juče ujutru na Smederevskom putu, saznaje “Alo!”.

Restoran gde su  braća bila pre  ranjavanja

Restoran gde su braća bila pre ranjavanja | Foto: Petar Marković

Kako saznajemo, nakon svađe oko parking mesta ispred jednog kafića, nastala je juranjava automobilima po Smedrevskom putu, čiji je epilog ranjavanje Miloša u stomak, a Bojana u obe butine. Nakon pucnjave, kako bi spasli živu glavu, braća su “dala po gasu” i stigla do raskrsnice Bulevara kralja Aleksandra i Ustaničke ulice, gde ih je pronašao jedan taksista.

On je odmah, primetivši okrvavljene mladiće, zaustavio automobil i u svoje vozilo ubacio Miloša, dok Bojana nije uspeo da poveze zbog njegove krupne građe. Potom je pozvao Hitnu pomoć i policiju, a zatim, stigavši faktički u minut do dvanaest u Urgentni centar, spasao život mladiću koga je prevezao.

Mesto gde su  braća ranjena

Mesto gde su braća ranjena | Foto: Petar Marković


- Koliko znam, Bojan i Miloš su prvo bili u kafani “Dalamatino”, a potom su krenuli dalje. Na putu od kafane do Kaluđerice verovatno su se sukobili sa Nemanjom S., koji je vozio “reno megan” čiji je vlasnik, koliko sam čuo, član jedne beogradske kriminalne grupe. U želji da izbegnu sukob, braća su okrenula automobil “pežo” i krenula put grada, međutim, Nemanja je krenuo za njima, o čemu svedoči snimak sigurnosnih kamera kafića “Hram”, koji je policija preuzela - objašnjava jedan od svedoka ove pucnjave.

Prema rečima očevidaca, nakon što je braću Bojana i Miloša Nemanja sustigao, počeo je da puca, a zatim pobegao u nepoznatom pravcu. Ranjena braća zaustavila su se kod kafane “Dalmatino”, gde su šokiranim gostima rekli da su ranjeni i zatražili pomoć.

- Nemanja S. je stari znanac beogradske policije. Dovođen je u vezu sa preprodajom narkotika. Na osnovu izjave svedoka došlo se do saznanja da Nemanja nije bio sam u automobilu i da je bilo još momaka, za kojima tragamo. Jedan od svedoka je rekao policiji da je kao mogući razlog ranjavanja, nezvanično, pokušaj da se braća zaplaše jer navodno nisu htela da plaćaju reket za lokal koji poseduju - priča naš izvor iz policije.

Tek nakon hapšenja Nemanje S. i njegovih prijatelja znaće se pravi razlog kao i šta ga je navelo da naočigled nekolicine ljudi izvadi pištolj i puca nasumično.
Poslednji komentari
  • Митрофан Фустић Морија Vreme: 17.08.2013 12:39h

    Каква је то крчма на српском путу за Смедерево, са пословним именом далмација.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP