Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

U ZEMUNU UPUCAN STRAHINJA BAUKOV (24)

Ranjen u stomak zbog starog duga?

Autor: E. Sadiku - J.Paunović | 12.05.2015 - 07:00:00h | Komentara: 2

Strahinja Baukov zvani Mrva (24) pretučen je, a zatim i ranjen u stomak u organizovanoj sačekuši juče ujutro oko 8 na raskrsnici Ulica Kranjske i Branka Plećaš u u Zemunu, saznaje “Alo!”.

Strahinja Baukov upucan u sačekuši: Uviđaj na mestu zločina

Strahinja Baukov upucan u sačekuši: Uviđaj na mestu zločina | Foto: RAS

Njega su na dve odvojene lokacije čekala za sada četvorica nepoznatih mladića i nakon što su ga ugledali, nasrnuli su na njega. Nakon ranjavanja, Strahinju su lekari u svesnom stanju sa razderotinama po glavi i ulaznom ranom na desnoj strani, blizu prepona, prevezli u Urgentni centar, gde je zbrinut na odeljenju hirurgije.


Komšija: Upucani je tražio vodu


Dragan Obradović, stanar ulice u kojoj se dogodio obračun, nakon što je čuo pucanj, odmah je istrčao napolje da vidi treba li nekom pomoć.
- Čuo sam pucanj i na ulici sam video okrvavljenog mladića kako se drži za ogradu. Odmah sam mu pritrčao i tada mi je rekao da ga je neko udario drškom pištolja po glavi, a potom ga ranio u stomak. Dao sam mu vode, a ne zadugo pristigla su i njegova dva druga sa kojima živi kao podstanar - ispričao nam je događaj Dragan Obradović.

Kako saznajemo, do obračuna je došlo kada je Baukov prolazio Kranjskom ulicom i na raskrsnici sa ulicom Filipa Kljajića primetio je kako ga trojica mladića prate. Kako bi umakao napadačima, ubrzao je korak i kada je stigao do raskrsnice Ulica Kranjske i Branka Plećašu, tu ga je čekao četvrti mladić.

Napadač je prišao Strahinji i obratio mu se pogrdnim rečima, a zatim počeo da ga udara drškom pištolja po glavi. Strahinja je pokušao da mu se suprotstavi, ali je napadač izvadio pištolj i pogodio mladića u prepone, nakon čega je pobegao.

Pretpostavlja se da je napadač koristio pištolj malog kalibra jer Strahinja jedva da je krvario, a rana od metka je mala.
Kako “Alo!” saznaje, operativci policije uradili su uviđaj i pronašli su neke materijalne dokaze koji bi trebalo da ih odvedu do osumnjičenih za ranjavanje. Prema nezvaničnim informacijama, Strahinja je od ranije poznat policiji, koja pretpostavlja da je do obračuna došlo zbog neizmirenih računa.

- Ranjeni nam je ispričao kako se napad na njega dogodio, ali nije nam rekao ko mu je napravio sačekušu. Po tom pitanu odbija da sarađuje, ali na osnovu nekih tragova može se očekivati da ti napadači uskoro budu privedeni i ceo slučaj bude rešen. Koliko znamo između Strahinje i napadača postoje neki dugovi od ranije koji su oni na ovaj način hteli da reše. On nije želeo da kaže imena i opis ljudi koji su ga napali - kaže naš sagovornik blizak istrazi. Prema njegovim rečima Strahinja B. je ranije osuđivan za više krivičnih dela.

Kako “Alo!” saznaje, dalja istraga će utvrditi da li je i ova pucnjava vezana i za prethodne sukobe oko narko-tržišta u Beogradu. Da je napadač imao nameru da ubije Baukova, to bi i uradio. Očigledno je da je ranjavanje samo opomena.

Inače, ranjeni se u februaru na jednoj društvenoj mreži prijateljima požalio kako mu je za 10 minuta policija dva puta pretresala stan.
Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 12.05.2015 18:28h

    jako fini mladići

  • cina Vreme: 12.05.2015 19:25h

    e mrva mrva

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP