Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

CRNI PETAK

Razbili joj lobanju, pa ostavili na ulici!

Autor: E. A. | 08.03.2015 - 07:41:00h | Komentara: 2

Aleksandra Antić (23) iz Beograda sa smrskanom glavom izbačena je, u subotu oko tri sata ujutru, iz automobila u pokretu ispred Hitne pomoći. Kada su joj lekari prišli ona nije davala znake života. Čeka se završetak obdukcije koji će pokazati kako je smrt nastala.

- Devojka je u petak na subotu sa drugaricom i još dva druga bila u kafani “Bonito” na Medakoviću, a pretučena je navodno na ulici u Mokroluškoj ulici. Prema rečima vlasnice koju je policija saslušala, u njenom objektu nije bilo tuče, niti je iko povređen - objašnja naš izvor blizak istrazi.

Krvava noć u beogradu

Krvava noć u beogradu | Foto: Rajko Ristić

 Vlasnice kafane za “Alo!” kaže da je nastradala devojka sa društvom sedela do tri ujutru. Onda je izašla napolje, a od muzike niko nije čuo šta se dešavalo na parkingu. 

- Čuli smo da je ispala iz kombija i da je vozač nije video, te joj prešao preko glave - priča nam jedan od žitelja ovog naselja koji je želeo da ostane anoniman i dodaje da se vlasnica kafane druži sa Aleksandrinom majkom, ali da se ova naljutila na nju.
- Rekla je da Aleksandra nije bila kod nje u kafani, sada bi bila živa - dodaje naš sagovornik.
Prema nezvaničnim informacijama, policija je privela nekoliko mladića sumnjajući da imaju veze sa smrću Aleksandre. Međutim, dok se ne završi obdukcija prerano je govoriti o bilo čemu. Kako “Alo!” saznaje, devojci je smrskana lobanja najverovatnije drvenom ili metalnom štanglom, a potom ju je iz automobila u pokretu nepoznati vozač izbacio i vratio se na auto-put, kuda se udaljio u nepoznatom pravcu.    

Aleksandru Antić (23)  nepoznata osoba izbacila je  iz automobila u pokretu

Aleksandru Antić (23) nepoznata osoba izbacila je iz automobila u pokretu

 - Prvi rezultati istrage govore da je devojka pretučena jer povrede glave ukazuju na to. Međutim, ispitaće se i priča svedoka da joj je točak prešao preko glave - dodaje naš izvor iz policije.    

Gotovo u isto vreme u subotu oko tri sata u Urgentni centar primljena je devojka Klara M. (23) koja je imala dve prostrelne u obe noge i jednu ustrelnu ranu. Ona je upucana u naselju Jerković, a odbila je saradnju sa policijom tvrdeći da ne zna ko bi i zbog čega pucao na nju. Kako “Alo!” saznaje, ona je policiji poznata kao jedan od manjih narko-dilera u ovom kraju grada. Zbog toga se pretpostavljaja da je motiv ranjavanja opomena zbog neki neraščišćenih računa.
- Radi se o prostrelnoj rani leve butine i desne potkolenice i ustrelnoj rani desne butine. Ona je posle zbrinjavanja prebačena na reanimaciju Urgentnog centra - kaže u Urgentnom centru. 
Oko 22 sata u petak uveče u Darvinovoj ulici, na Voždovcu, kod pošte, žena N. T. (40)  zaodobila je tešku traumu, ustrelnu ranu levog kolena, i ona je prevezena na reanimaciju. Ona je lekarima Hitne pomoći rekla da je pogođena zalutalim metkom
- Pacijentkinja N. T. koja je povređena u Darvinovoj ulici nalazi se na ortopediji - rekla je Aleksandra Berić PR Urgentnog centra.
Policija radi na rasvetljavanju svih slučajeva koji su se dogodili za sveka nekoliko sati u Beogradu. 

Mladić upucan u stomak, 

drugi uboden nožem u leđa

U beogradskom naselju Banjica, u subotu, nekoliko minuta nakon ponoći, ranjen je Predrag K. (21), kada je na njega pucao nepoznati mladić. Kako saznajemo, njemu su na Bulevaru oslobođenja prišla dvojica zasad nepoznatih muškaraca. Došlo je do tuče u blizini stambene zgrade, a jedan od njih je izvadio pištolj i upucao mladića u stomak. Napadači su pobegli automobilom, a ranjeni je prevezen na Vojnomedicinsku akademiju. Kako „Alo!“ saznaje, Predrag K. je odbio da policiji kaže zbog čega je izbio sukob, ali i da opiše svoje napadače. On je beogradskoj kriminalističkoj polici poznat po sitnim krivičnim delima.        
Sat pre ponoći, u Urgentni centar privatnim automobilom dovezen je i Nemanja Vujošević (30) iz Beograda sa ubodnom ranom na leđima, saznaje „Alo!“. On je policiji, navodno, ispričao da se šetao Karađorđevim parkom kada ga je napao i povredio njemu nepoznati momak. Zadao mu je jedan udarac i pobegao. Policija radi i na ovim slučajevima.  
Poslednji komentari
  • biba Vreme: 08.03.2015 08:09h

    tako je to kad je vucic borac protiv korupcije i kriminala .ono protiv cega se on deklarativno bori,to procveta !

  • VN Vreme: 08.03.2015 08:43h

    Sreća naša što je danas nikad manje kriminala, kako reče čovek zadužen za suzbijanje istog

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP