Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

MALOLETNIK UHAPŠEN ZBOG STRAVIČNOG UBISTVA NA KRUŠEVAČKOM STAROM GROBLJU

Razbio mu lobanju zbog oralnog seksa!

Autor: S. Milenković | 20.03.2014 - 07:02:00h | Komentara: 12

Jovica Arsenijević (55) iz Kruševca ubijen je u utorak uveče na ulazu u kruševačko Staro groblje. Njega je sa više udaraca metalnom šipkom u glavu usmrtio maloletni Miloš A. (14) romske nacionalnosti, koji iza sebe ima više od 150 krivičnih dela. Ubica je policajcima priznao ubistvo, tvrdeći da je Jovica od njega tražio da ga oralno zadovoljava, zbog čega se i odlučio da ga ubije.

Žrtva: Jovica Arsenijević

Žrtva: Jovica Arsenijević

Sličnu priču novinarima je ispričala i Miloševa sestra Katarina (16).

Miloš A. (14), koji iza sebe
ima 150 krivičnih dela,
metalnom šipkom je ubio
Jovicu Arsenijevića (55).
Policiji je tvrdio kako je Jovica od njega tražio da ga
oralno zadovoljava


- Ja sam u utorak uveče bila kod tetke, ali sam ujutro čula da je brat ubio tog čoveka. Miloš je pričao da je on imao šipku i da je od njega tražio da mu radi nepristojne stvari. Brat ga je šutnuo u nezgodno mesto, uzeo mu šipku i udario ga u glavu - priča Katarina, dodajući da su im roditelji, Nagib Ajeti i Milkana Ibrić, pozvani u sud kako bi dali izjave.


Leš Jovice Arsenijevića, u Kruševcu poznatog kao Joca Saks, pronašli su radnici JKP „Kruševac“ koji rade na Starom groblju. Odmah su obavestili policiju i Jovičinog brata Radeta, koji radi kao vozač u ovom preduzeću. Ležao je ispod drveća, obučen u plavu bluzu, sa glavom nadole. Na potiljku su se videli tragovi udaraca tvrdim predmetom i usirena krv. Nekoliko metara dalje, na stazi, bila je velika lokva krvi.

Meštani ne veruju  u verziju koju je ispričao ubica: Mesto zločina

Meštani ne veruju u verziju koju je ispričao ubica: Mesto zločina

U bifeu „Prva subota“, koji je neposredno uz ulaz na Staro groblje ne veruju u verziju koju je izneo ubica i tvrde da je reč o veoma problematičnoj porodici.
- Kakav silovatelj, kakav oralni seks! Joca je bio dobar, miran čovek. Svi u gradu su ga poznavali. Taj mali već mesecima maltretira čitav kraj. Pre dva meseca je prebio komšiju Žuću, poslao ga u šok sobu, a onda u policiji izjavio da ga je ovaj terao na oralni seks za 100 dinara! Prošle godine je nasred ulice išutirao prolaznika. Napao je i ženu Rokija sa Bagdale. Ko zna koliko automobila je obio u okolini - pričaju u „Prvoj suboti“ .

Krivično neodgovorna osoba
Miloš A. iza sebe ima više od 150 krivičnih dela, od pljački i razbojništava do nasilničkog ponašanja. Pre dva meseca je na brdu Bagdala u večernjim satima brutalno napao i pretukao tri žene i oteo im tašne, ali je ubrzo pušten na slobodu jer je „krivično neodgovorna osoba“. U vreme dok su im roditelji, Nagib i Milkana, bili u zatvoru starija sestra Katarina i Miloš su ostajali sami sa mlađom decom. Sestra je žrtva podvođenja i bavi se prostitucijom.

Poslednji komentari
  • Xol Vreme: 20.03.2014 08:07h

    Pffff ovu "porodicu" treba dozivotno strpati u zatvor.

  • KS Vreme: 20.03.2014 09:25h

    Znala sam Jocu 40 godina, ovakvi naslovi su sramni, klinac je maltretirao citav kraj, otimao zenama tasne, tukao zene, muskarce, ima 100-ne prijava i na kraju je ubio Jocu, mirnog, normalnog coveka. Opet je zakazalo pravosudje, a ljaga se stavlja na Jocu, kao na manijaka, jednim obicnim izgovorom ubice. Zalosno.

  • VladimirR. Vreme: 20.03.2014 10:17h

    Romi samo poštuju zakon na svoj način!

  • Baks Vreme: 20.03.2014 11:30h

    Dijete od 14 godina seje strah po gradu tuce matorce od 50 god hahaha. Zar je mali tako opasan i napredan da tuce odrasle ljude na sred ulice ih prebije?

  • Tosa Vreme: 20.03.2014 11:44h

    U drzavnoj sluzbi centar za socijalni rad radi neko ko prima platu da se ovako problematicni maloletnik adekvatno zbrine. Na zalolost on ima preca posla. Od 13h gleda na sat kad ce kuci, do 13h pije kafu ogovara, bleji a kad se ovako nesto dogodi smislja nebulozna opravdanja.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP