Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

BRUTALNO

Razbojnici kundakom tukli pumpadžije!

Autor: E. S. | 04.09.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Radnik OMV pumpe u Surčinu N. G. (20), kao i njegove dve koleginice brutalno su pretučeni prilikom pljačke, i to zbog pazara od 3.000 dinara!

Pumpa na obilaznici  kod Surčina

Pumpa na obilaznici kod Surčina | Foto: RAS

Trojica razbojnika od kojih je jedan bio naoružan puškom, a ostali pištoljima, preksinoć su upali na pumpu koja se nalazi na obilaznici kod Surčina. N. G., koji se prvi našao na putu razbojnicima, zadobio je prelom nosa i povredu leđnog dela kičme, modrice i otok na glavi, masnicu oko desnog oka i rascep gornje usne. Njegova koleginica stara oko 25 godina je zadobila povredu desne nadlaktice, a druga koleginica stara oko 45 godina povredu leve nadlaktice. Oni su prevezeni u Urgentni centar, a N. G. je zadržan na odeljenju maksiofacijalne hirurgije.


Kako saznajemo, dvojica razbojnika su upala na pumu dok ih je treći saučesnik čekao u automobilu. Razbojnik nauružan puškom je bez ijedne izgovorene reči počeo kundakom da udara N. G.. Kada su koleginice zavapile da ga pusti, svoj bes je iskalio na njima. Nakon iživljavanja nad radnicima, razbojnici u otvorili kasu odakle su uzeli pazar od 3.000 dinara i pobegli.
Nešto kasnije pripadnici interventne jedinice su pronašli automobil s kojim su razbojnici pobegli i u njemu pušku, pištolje, maske i delove garderobe. Oružje i garderoba su odneti na analizu kako bi se eventualno izdvojio neki trag koji bi ukazao na moguće počinioce. Policija je, takođe, preuzela i snimak sa sigurnosnih kamera koje se nalaze na pumpi.

Ispraznili sef “Laste”


Dvojica razbojnika, maskiranih i nauružanih pištoljima, preksinoć oko ponoći vezali su radnika P. G. (38) i opljačkali autobusku stanicu “Laste” u Obrenovcu. Odatle su pobegli sa oko 500.000 dinara koje su našli u sefu. Kako saznajemo, razbojnički tandem se pojavio u prostorijama stanice, iako je ona bila zaključana iznutra. Oni su savladali radnika, a potom ga vezali selotejp trakom. Nakon kraće premetačine pronašli su ključ od sefa koji se nalazio u drugoj prostoriji.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP