Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

UHAPŠENI RAZBOJNICI

Razbojnici otac i sin planirali da bace bombu na policijsku stanicu!

Autor: Tanjug | 02.02.2014 - 19:37:00h | Komentara: 0

Niška policija uhapsila je Gorana P. (53) i Marka Lj. (21) iz okoline Aleksinca zbog sumnje da su izvršili krivična dela razbojništva i teška krađa i sprovela ih u niški Kazneno-popravni zavod zbog određenog pritvora do 30 dana, saopšteno je danas iz Policijske uprave u Nišu.


Oca i sina policija je tražila zbog sumnje da su u selu Krušje izvršili razbojništvo 8. januara ove godine, a otkriveni su sinoć u podrumskim prostorijama na kućnoj adresi, navode iz policije.

Policija je pronašla pištolj i raznu municiju, kao i specijalni diverzantski upaljač na pomeranje i dva daljinska uredjaja (upravljač, predajnici bez prijemnika) , dodaju iz policije.

Policija ima saznanja da su osumnjičeni planirali da bace eksplozivnu napravu na policijsku stanicu u Aleksincu, saopštavaju iz Policijske uprave.

Policija je otkrila video nadzor kojim je obuhvaćeno dvorište osumnjičenih, napominju iz Policijske uprave i dodaju da će nađeno oružje biti upućeno na dalje veštačenje.

Policija je prilikom pretresa kuće, pomoćne i podrumske prostorije pronašla tehničku opremu i drugu robu kao što su alati, muzički uređaji, LCD televizori, komjuteri u vrednosti oko 10.000 evra za koju se sumnja da potiče iz krivičnih dela, navode iz policije.

Osumnjičeni su, kako je ranije saopšteno, 8. januara mučili i opljačkali u Krušju bračni par Živka M. (78) i Milicu M.(78) odakle su odneli 1.120 evra i 18.000 dinara.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP