Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

LUDILO U NIŠU

Razbojnika puštaju 20 puta zbog štrajka advokata

Autor: Politika | 22.11.2014 - 17:16:00h | Komentara: 4

Niški razbojnik A. D. (19) još jednom je priveden i pušten na slobodu, zbog pljačke u mesari. Ovo je njegovo najmanje dvadeseto privovođenje, a i puštanje od kada je počeo štrajk advokata! Za rubriku „verovali ili ne“ je podatak iz niške policije da je ovaj mladić prvu razbojničku pljačku počinio 17. septembra, na dan kada je počeo štrajk advokata!

pokrivalice

Još jedan kuriozitet je da on gotovo da ne skriva svoj identitet pred policijom. Naime, u pljačke uvek ide sa motociklističkom kacigom, tako da policajci posle prijave pljačke uvek znaju kome treba da se „obrate“.
Poslednji komentari
  • košmar Vreme: 22.11.2014 17:25h

    bravio majstore, bravo šampionu. samo napred sada je došlo vaših pet minuta. dok država mrtvuje vi carujete. bravo i za državu. advokati-heroji.!

  • rebra Vreme: 22.11.2014 19:14h

    A ima li taj pljačkaš i razbojnik rebra i bubrege, ako ima onda je problem rešiv i bez advokata, pa neka on posle traži advokata i isteruje pravdu.

  • advokat Vreme: 22.11.2014 23:45h

    još jedna laž smišljena da se ocrne advokati, za određivanje pritvora nije potreban advokat, treba li da nabrajam sve uhapšene tokom štrajka u celoj Srbiji, meni je juče pritvoren klijent bez mog prisustva, dakle ortodoksna je laž da ga puštaju zbog štrajka advokata

  • GENERAL XXL Vreme: 24.11.2014 12:37h

    И шта ће бити ако се обустава рада продужи још нових 70 дана.Толико је држави стало до грађана да им је важнија шачица од 92 нотара но грађани Србије.Држави је ова нотарска каста у формирању важнија од свих судова,тужилаштава,полиције и адвоката.Држави је најважније да не призна своју грешку где је прекршила Устав,читав сет закона само да би се обезбедио монополистички положај нотарском картелу да пљачка грађане и у своје џепове трпа новац који припада буџету.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP