Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

NIŠLIJA SE UBIO U DVORIŠTU ZGRADE „MAGDON“

Razneo se bombom zbog dugova?!

Autor: V. Torović | 23.05.2015 - 07:00:00h | Komentara: 0

Nišlja Srđan Janković (46) razneo se ručnom bombom juče u 2.40 u dvorištu zgrade „Magdon“, ispred broja 45 u ulici Patrisa Lumumbe u Nišu. Srđan je sa porodicom živeo u toj zgradi, ali u susednom ulazu, u broju 47.

Dvorište puno delova tela i krvi

Dvorište puno delova tela i krvi

Samoubistvo se dogodilo na ulazu u dvorište ove luksuzne zgrade u naselju Duvanište, na samom ulazu u parking iz ulice Radoja Dakića. „Magdon“ je jedna od retkih zgrada u Nišu koja je sa svih strana opasana ogradom i samo stanari sa ključem mogu da uđu u dvorište.


- Probudila me je eksplozija i odmah smo sin i ja izleteli iz kuće. Na ulazu u dvorište videli smo užasnu scenu. Na asfaltu je bilo telo čoveka, a svuda okolo krv i delovi tela. Bilo je strašno - ispričala je komšinica koja nije želela da se predstavi.

- Čula sam od ljudi koji su odmah došli na mesto tragedije da su odmah posle eksplozije čuli Jankovićevog sina kako viče: „Ubi se tata!“ - dodaje ona.
U stanu sa Jankovićem živeli su i njegova ćerka i sin, ali oni juče nisu želeli da razgovaraju sa novinarima. Jedan od rođaka nas je učtivo zamolio da uvažimo da su još pod stresom i nisu u stanju da bilo šta kažu. Niko od stanara iz komšiluka nije poznavao ovu porodicu, pa pretpostavljaju da su tu kratko stanovali u iznajmljenom stanu.

Kako nezvanično saznajemo, razlog zbog kojeg je Janković odlučio da sebi oduzme život su najverovatnije ogromni dugovi u koje je zapao jer je imao privatnu firmu za izgradnju i prodaju nekretnina.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP