Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

UBICA DARKA VUJANOVIĆA UHAPŠEN POSLE NOVOG ZLOČINA

Robijaš zaklao transvestita!

Autor: J. Paunović | 21.06.2013 - 22:52:00h | Komentara: 1

Beogradska policija uhapsila je Danijela Vujića (43) zbog sumnje da je u sredu ubio transvestita Darka Vujanovića (41), u stanu, u ulici Nikodima Milaša broj 12 na Paliluli, i to sve zbog visoke cene „usluge”, saznaje „Alo!”.

Telo Vujanovića pronađeno u hodniku stana

Telo Vujanovića pronađeno u hodniku stana

Danijela Vujića (43), osumnjičenog za ubistvo, policija je privela
nakon što je izbo vlasnika lokala kome nije hteo da plati račun

Vujić, koji je već robijao zbog ubistva, uhapšen je nakon što je nožem izbo vlasnika jednog restorana kome je odbio da plati račun!

- Prema našim operativnim saznanjima njih dvojica su tog dana imali seksualni odnos. Međutim, kada su jedan drugog zadovoljili i kada je došlo vreme plaćanja, posvađali su se. Danijel je bio ljubomoran na njegove dosadašnje klijente, ali i besan na cenu usluge.

Robijao 18 godina

Kako „Alo!” saznaje, Vujić (43) je osuđen je na dve decenije robije zbog ubistva supruge. Odležao je više od 18 godina i pušten je na slobodu. Policiji je poznat po nizu razbojništva i krađa.

Prvo su se potukli, a zatim je Danijel uzeo nož i izbo ga, a zatim pobegao iz stana, ostavivši partnera da umre - objašnjavaa naš izvor iz policije. Vujić je pre hapšenja došao u sukob sa vlasnikom jednog beogradskog restorana. Odbio je da plati račun i uzeo je kuhinjski nož i nekoliko puta ga ubo. Nedaleko od mesta sukoba on je i uhapšen.

Darkovo beživotno telo iskasapaljeno i delimično obučeno u žensku odeću, koje je u lokvi krvi ležalo u hodniku stana u suterenu, pronašao je stanodavac, od kog je nastradali iznajmljivao stambeni prostor više od godinu dana. Ispod tela nađen svežanj novčanica od po hiljadu dinara.

- U stan sam tog dana prvi put došao oko dva posle podne. Čuo sam da se neko svađa i odlučio da se ne mešam. Sad shvatam da se u tom trenutku verovatno odigravalo ubistvo. Da sam pozvonio ili otvorio, sad bih verovatno bio mrtav- pričao je M. V., koji kaže i da je pokušavao da dobije Darka na fiksni i mobilni telefon.

- Pošto se nije javljao, oko 17 sati ponovo sam otišao u stan, u kojem sam zatekao prizor koji ću pamtiti do kraja života. Darko je u ženskoj odeći ležao u bari krvi, a stan je ličio na klanicu - pojašnjava V. M.

Tranvestit je zatečen sa ubodnim ranama po grudima, a njegovo telo je potom prebačeno na Institut za sudsku medicinu, na obdukciju. Ekipa kriminalističkih tehničara je obavila uviđaj u stanu, uzeti su određeni tragovi koji su prilikom veštačenja doveli do ubice.

- Mislili smo svi da je to komšinica. Čak smo svi bili zgroženi tim provokativnim oblačenjem. U taj stan su dolazili svi. Danju muškarci, a noću žene. Ćutali smo i ništa nismo govorili - pričaju uglas komšije ubijenog transvestita.

Vujić je saslušan u policiji i određeno mu je policijsko zadržavanje. On je, nezvanično, priznao ubistvo i rekao da je to uradio zbog novca. Njega će danas saslušati istražni sudija.
Poslednji komentari
  • nena Vreme: 22.06.2013 07:19h

    tako je to u srpskom pravosudju,za ubistvo 20 godina.da je osudjen kao u svakoj normalnoj zemlji najmanje na 40 godina ovo se nebi desilo.evo i slucaj sa ovim popom koji je ubio (batinama) onog coveka.nasi politicari donose zakone po svojoj meri,jer su svi lopovi i kriminalci,pa ako ih uhvate da bolje prodju,jos sad imaju tomu koji ce da ih pomiluje!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP