Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

MARKO MARINKOVIĆ (25) POSLE SVAĐE UBIO IVANA RADOSAVLJEVIĆA (25)

Rođaku zario nož u srce!

Autor: D. Ć. - E. S. | 11.10.2014 - 07:02:00h | Komentara: 1

Marko Marinković (25) iz Beograda ubio je preksinoć kuhinjskim nožem svog rođaka Ivana Radosavljevića (25) u ulici Belo vrelo 33 na Belim vodama!

Na mestu zločina i juče bili vidljivi tragovi krvi

Na mestu zločina i juče bili vidljivi tragovi krvi | Foto: Masanori Jošida

Radosavljević je ubijen oko tri sata ujutro ispred zgrade u kojoj živi Marinkovićeva bivša devojka Irena A., a motiv zločina su, prema nekim verzijama, neraščišeni računa zbog nekog duga. Mladiću je nož zariven direktno u srce, a nakon dvadesetak metara, pao je i preminuo.

Priznao zločin:  Marinković

Priznao zločin: Marinković


- Irena je ispričala da je te večeri kod nje kući na vrata došao Marko, sa kojim je bila u vezi pre godinu dana, a koji živi u kraju. Rekla je da je bio pijan i da je jako udarao po vratima i vikao, pa mu je otvorila da ne probudi komšiluk. Govorio joj je da je voli i da želi da se pomiri sa njom, a ona ga je pustila unutra da ga smiri. Međutim, ubrzo je opet začula viku napolju i videla nepoznatog dečka koji je stajao ispred zgrade i tražio da Marko izađe. Isto je bio pijan, a Irena je izašla da mu kaže da ode. Međutim, za njim je sišao Marko, koji je, najverovatnije, uzeo kuhinjski nož i uradio to što je uradio - rekao nam je Irenin prijatelj.

Preminuo na licu mesta: Radosavljević

Preminuo na licu mesta: Radosavljević


- Ne mogu da verujem da je Marko mogao da učini tako nešto. Nije bio problematičan, ali mora da se nešto krupno desilo kada je to učinio. Čuo sam da su obojica dosta popila i da je došlo do žestoke svađe. Ivan je, inače, živeo na Petlovom brdu. Ne znam tačno da li su njih dvojica braća ili su ujak i sestrić - dodao nam je Markov drug.
Radosavljević je priznao zločin posle čega mu je određeno zadržavanje od 48 sati.

Komšija: „Tu ga je klao”


Stariji stanar zgrade ispred koje se dogodilo ubistvo je ispričao da je čuo vrisku oko 2.25 i da je čuo taksistu kako galami.
- Evo, tu je počeo da ga kolje kod broja 31. Taksista je galamio i isprečio svoj zeleni “mercedes”, a ubijeni je ležao kod slivnika - rekao je komšija iz ulice. Na ulici su, gde je ubijen mladić i juče bili vidljivi tragovi krvi.

Poslednji komentari
  • mica Vreme: 11.10.2014 10:41h

    Ha ha nije bio problematican pa raspitajte se malo bolje policijski dosije mu je podebeo.opet propust policije da je pre stavljen iza resetaka ovaj decko bi verovatno bio ziv.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP