Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

POSMRTNI OSTACI MONSTRUMA IZ VELIKE IVANČE NEĆE BITI POKOPANI

Rodbina prelomila,
ubica će biti kremiran!

Autor: Ekipa Alo! | 13.04.2013 - 23:13:00h | Komentara: 3

Ljubišine ćerke ne bi želele da im očev grob, uz grobove njegovih žrtava, bude grob spoticanja i razmirica. Rešile su, sa najbližom rodbinom, da očevo telo - kremiraju.

Ljubiša Bogdanović

Ljubiša Bogdanović

Dok su porodice trinaest žrtava u Velikoj Ivanči oplakivale svoje najmilije, u subotu, prvog dana posle sahrane, telo ubice Ljubiše Bogdanovića, nakon obdukcije na Institutu na sudsku medicinu, dopremljeno je u kapelu u Deligradskoj ulici u Beogradu.

Njegova porodica odlučila je da bude kremiran. A gde će završiti prah, o tome još ne razmišljaju. Njegovi žele da na ovaj način ukažu poštovanje prema očevim žrtvama, ograde se od njegovog zločina, a Velikoj Ivanči pomognu da se smiri, i da se ne deli.

- Za nas bi rasterećenje bilo kada bi neko, a ja sad ne znam da kažem ko, odlučio gde bi taj pepeo bio pohranjen - kaže jedan od rođaka Bogdanovića. - Da se zakopa? Zaboravi? Uništi? Kako god, samo da ove porodice lakše premoste nesreću. Da se selo smiri i ne deli. Da u miru dočeka Vaskrs. Vaskrs duše i praštanja. Života, kakav je nekad bio u Stublinama, ovom našem mirnom zaseoku.

- Malo je ko od nas, do onog prokletog utorka, zaključavao vrata - govori Milovan Kostadinović, komšija Bogdanovića i dodaje:

- Pre, nije bilo potrebe. A to, da li je moguće da se ovde živi kao nekad... Nikad! Rane su duboke i niko ih ne zaceli. Ne kažem da su Ljubišina deca otvorila te rane. Ali on jeste. Razumna je odluka da mu se za grob nikada ne sazna. 

Poslednji komentari
  • Marko-Montreal Vreme: 14.04.2013 00:26h

    Mrtav covjek...i sada razmisljaju kako da ga sahrane...i sto kaludjeri misle o tome... .

  • Drasko Djenovic Vreme: 14.04.2013 01:03h

    Postoji nesto sto se zove vrt secanja na Novom groblju. Prah se prospe i to je to. Nema groba, nema rozarijuma, nema nicega osim table s imenom na stubu da je ta osoba 'sahranjena' odn. da joj je tu prosut pepeo.

  • Nikola K Bgd Vreme: 14.04.2013 10:42h

    Djavo nije u mrtvom coveku, vec u zivom... Trebalo je misliti o tome pre tragedije, a sad i njemu i zrtvama je svejedno...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP