Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

NOVI DETALJI UBISTVA U KRUŠEVCU

Roditelji žrtve krstili ubice!

Autor: Alo.rs | 29.03.2015 - 01:00:00h | Komentara: 0

Ubistvo kruševačkog zubara Milutina Rokića uskoro bi moglo biti rasvetljeno pošto su uhapšeni, zasad osumnjičeni blilzanci, braća Vojin i Dejan Stanković (68).

Hapšenje Lisice

Ilustracija | Foto: Profimedia

Međutim, još nije utvrđeno ko je od braće "povukao" oroz. Uhapšeni Vojin i Dejan, poznatiji kao Ždrokinci, su na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu negirali umešanost u zločin iako ih je DNK analiza povezala sa krvavim događajem.

Istraga o ubistvu trajala je dugo, jer policija nije mogla da nađe "pouzdan motiv" za tako surovu likvidaciju, pošto je Rokić važio za uglednog Kruševljanina i nije bio povezan sa kriminalom. Ni njegova bivša supruga ni deca nisu mogli da odgonetnu razlog ubistva.

Međutim, povezanost između ubijenog Rokića i osumnjičenih blizanaca postoji, pišu "Novosti", njihovi roditelji su se družili.

- Roditelji pokojnog Milutina venčali su roditelje Ždrokinaca, a kasnije im krstili i decu. Živeli su jedni prekoputa drugih. Milutin je, međutim, krenuo na studije, a Ždrokinci stranputicom, tvrdi izvor iz istrage.

Rokić je ubijen 2. marta 2014. godine ispred svog stana u Čupićevoj ulici. Neposrednih očevidaca nije bilo, a Rokić je ubrzo podlegao povredama.

Kamere koje su postojale u Rokićevom ulazu nisu radile, ali su kamere u drugom ulazu snimile muškarca sa kačketom na glavi, ali se lice nije videlo.

Nadležni imaju neka saznanja o mogućim motivima, a činjenica da je reč o jednojajčanim blizancima otežavala je identifikaciju koji je povukao oroz.

Nezvanično, Dejan Stanković se pominje kao verovatniji izvršilac, a braća su navodno, nakon zločina pobegli u Zapadnu Evropu.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP