Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

PRESUDA

Roditeljima napadača na Rašu Popova četiri godine zatvora!

Autor: Srna | 19.12.2014 - 11:06:00h | Komentara: 3

Drugi osnovni sud u Beogradu osudio je danas na po četiri godine zatvora roditelje dečaka, koji su bili osumnjičeni za više razbojništava, uključujući i napad na pesnika Rašu Popova.

Raša Popov

Raša Popov | Foto: Milorad Milanković

Sud je nakon glavnog pretresa doneo presudu kojom je optužene Đuru Niku i Katu Nikolić proglasio krivim zbog izvršenja krivičnog dela zapuštanja i zlostavljanja maloletnog lica, saopšteno je danas iz Drugog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.
Kako su ranije objavili mediji, Nika i Nikolićeva imaju sedmoro dece, od kojih dvojica najstarijih izdržavaju kaznu u Kruševcu zbog pljačke, dok je za dvojicom mlađih podneseno oko 300 krivičnih prijava za pljačku i razbojništva.
Rođaci i komšije iz nehigijenskog naselja na Banjici naveli su da je Nika bio nasilan prema deci i terao ih da mu donose novac.

Tagovi:

Poslednji komentari
  • Franja Pavlov Vreme: 19.12.2014 11:42h

    Nesumljam da ima takvih roditelja i da mnogi od njih su alkohoricari i lenjivci kakvih svuda u svetu ima i da se tako ponasaju pa zasto takvima nisu oteli decu vec dobrim ljudima otimaju decu a losima jos pomazu da postanu takva zlonamerna i losa to je jos jedan dokaz da ti koji otimaju decu biraju lepu i dobru decu kako bi obecanje hranitelju dali dobru decu to trba obaVESTITI SUDOVE I TUZIOCE KOJI SU POVEZANI U KRUG DA BI OTELI NEVINU DECU A NE TAKVU ZASTO NJIH NISU OTELI O DALI HRANITELJIMA ILI U DOM ZAPITAJTE SE I JAVNOST PITAJTE OPRAVDAVAM PRESUDU AKO JE TO DOKAZANO ALI AKO JE SAMO MISLJENJE CENTRA ZA SOCIJALNI RAD ONDA NEVERUJEM JER RAD CENTRA NIKO NE PROVERAVA ISTINITOST NJIHOVOG PISANJA VEC SE SVE UZIMA KAO ISTINA A U STVARI JE NEISTINA PA TO KOTISTE JER ZNAJU DA IH NIKO NECE PROVERAVATI I DA JE TO TAKO KAKO ONI NAPISU U STVARI PISU STO GOD HOCE. 15

  • Michael Vreme: 19.12.2014 12:06h

    E tako se to radi!

  • A ja Vreme: 21.12.2014 09:34h

    Citajte malo I druge novine...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP