Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

BIZARNI POKUŠAJ SILOVANJA U NIŠU

S bicikla naskočio na ženu!!!

Autor: Branko Janačković | 28.11.2012 - 23:59:00h | Komentara: 0

Policija je uhapsila I. M. (33) iz Vlasotinca zbog sumnje da je 26. novembra u Nišu na Bulevaru 12. februar napao i pokušao da siluje jednu prolaznicu iz Niša staru 44 godine.

Prešao 65 kilometara od Vlasotinca do Niša i kod kasarne napao prolaznicu

Prešao 65 kilometara od Vlasotinca do Niša i kod kasarne napao prolaznicu

Napasnik je, kako je priznao nakon hapšenja, iz Vlasotinca do Niša došao biciklom, prešavši čak 65 kilometara, kako bi u tom gradu navodno posetio devojku!?


Dobro se obukao

Kada je nakon hapšenja upitan kako mu nije bilo hladno da cele noći vozi bicikl od Vlasotinca do Niša, I. M. je odgovorio da mu nije hladno jer se dobro obukao.

Zašto je međutim odlučio da nasrne na desetak godina stariju prolaznicu, nasred ulice, u po bela dana, nije još uvek poznato. Pretpostavlja se da je osumnjičeni bio pijan u momentu kada je napao prolaznicu.

- On je iz Vlasotinca krenuo 26. novembra oko 2.30 biciklom. Putovao je cele noći i jutra do Niša. Oko podneva se zadesio na Bulevaru 12. februar, kod skretanja za put ka Gornjoj Toponici, nedaleko od kasarne „Mija Stanimirović“, kada je nasrnuo na jednu slučajnu prolaznicu koju je pokušao da siluje. On je zgrabio prolaznicu i počeo da je vuče.
Žena se dobro snašla, rekla mu je: „Stani malo, nemoj tako, hajde da se sklonimo u stranu.“ Kada ju je pustio, ona je pobegla niz ulicu dozivajući u pomoć - kaže za naš list izvor blizak istrazi. Policija je ubrzo uspela da pronađe napasnika i uhapsi ga na osnovu opisa napadnute žene.

- Nakon saslušanja istražni sudija Višeg suda u Nišu osumnjičenom je odredio jednomesečni pritvor zbog opasnosti da utiče na nesaslušane svedoke, ali i zbog posebno teških okolnosti krivičnog dela jer se napad desio na javnom mestu - kaže portparol Višeg suda u Nišu Tamara Cvetanović Savić.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP