Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

ŽABALJ

Sačekao konobaricu da zatvori lokal, pa je silovao!

Autor: N. N. Travica | 11.12.2014 - 10:00:00h | Komentara: 0

Meštanin Žablja S. G. lišen je slobode zbog sumnje da je u svojoj kući u tom mestu seksualno napastvovao dvadesetogodišnju V. J. On se sumnjiči da je počinio krivično delo nedozvoljenih polnih radnji.

Kako ALO! saznaje, žrtva koja radi kao konobarica u jednom novosadskom ugostiteljskom objektu prijavila je policiji da je proteklog vikenda napadnuta u večernjim satima, od straneo sumnjičenog. U policiji je ispričala da je u ranim jutarnjim satima posle zatvaranja lokala, sačekao, nepoznati muškarac koji je napao i silovao.Ona je nakon događaja sve prijavila i ispričala policiji.

Operativnim radom novosadska policija je ubrzo identifikovala osumnjičenog, koji je sinoć lišen slobode. Prema nezvaničnim saznanjima, on je i ranije odgovarao za istodelo, koje mu je i ovog puta stavljeno na teret.
- Osumnjičeni je identifikovan i lišen slobode, a devojka je odmah upućena na lekarski pregled. Nakon nalaza doktora, biće poznato da li je dvadesetogodišnjakinja žrtva silovanja. Na lekarima je da utvrde da li je kod žrtve bilo nasilnog seksualnog kontakta - kaže za ALO! izvor iz istrage.
O događaju je odmah obavešteno i tužilaštvo, a S.G. je kasno sinoć lišen slobode u Žablju, nakon čega je sproveden u Policijsku upravu u Novom Sadu.

Tagovi:

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP