Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

KIK-BOKSER MILOŠ SAVIĆ (29) UBIJEN PREKSINOĆ ISPRED TERETANE U NIŠU

Sačekuša zbog zelenašenja?

Autor: V. Torović | 04.06.2014 - 07:02:00h | Komentara: 1

Nišlija Miloš Savić (29) ubijen je preksinoć u 22.25 časova ispred teretane „Elid“ u Ulici 21. maj u Nišu. Ubica je, kako saznajemo, sačekao da Miloš izađe sa treninga uđe u parkirani beli BMW beogradskih registracija, da bi u njega dva puta rafalno pucao, ispalivši najmanje osam metaka. Inače, Miloš Savić je od ranije poznat policiji.

Ubijeni  Miloš Savić

Ubijeni Miloš Savić

Savić je od ranije poznat policiji i navodno je bio član kriminalne grupe koja se bavila zelenašenjem i prodajom narkotika

Odmah posle atentata, nekih 500 metara dalje na Bulevaru Nemanjića kod zgrade 78, zapaljen je automobil „audi A 6“ bugarskih registracija. Kako nezvanično saznajemo, zapaljeni „audi“ je ukraden u Smederevu i korišćen je za ubistvo, iako se u prvi mah verovalo je taj automobil pripadao ubijenom Saviću, jer je i on vozio isti takav.

„Audi A 6“ za koji se pretpostavlja da je  korišćen u ubistvu  ubrzo je zapaljen  blizu mesta zločina

„Audi A 6“ za koji se pretpostavlja da je korišćen u ubistvu ubrzo je zapaljen blizu mesta zločina
Savić je trenirao kik-boks i redovno išao u teretanu. Važio je za momka sa vrućeg asfalta i navodno je član jedne od kriminalnih grupa u Nišu, koja je prodavala drogu, bavila se zelenašenjem i iznudama. Dobri poznavaoci prilika u niškom kriminalnom miljeu tvrde da je bio je jedan od najvećih kamatara u gradu. Kao mogući motiv za atentant na Savića, pominju razračunavanje niških kriminalnih grupa, ali ne isključuju ni osvetu nekog od dužnika.

Eksplozija automobila  digla na noge  meštane u Bulevaru  Nemanjića

Eksplozija automobila digla na noge meštane u Bulevaru Nemanjića

 
- Gledala sam TV program kad su se začuli pucnji. Zatresli su mi se prozori. Začuli su se vrisci. Onda sam čula de neki dečko viče: „Ubiše Miloša. Zovite Hitnu pomoć i policiju.“ Pogledala sam kroz prozor i videla da su otvorena vrata tog belog automobila i da neko sedi na mestu vozača. Nisam smela da otvaram prozor. Policija je došla pola sata kasnije - potreseno priča Lozanka Vasiljević, stanarka zgrade u čijem dvorištu se dogodilo ubistvo. Ona je dodala da je taj prostor osvetljen, da tu uvek ima mnogo mladih, jer dolaze i odlaze iz teretane i fitnes kluba, kao i da postoji kamera, koja je postavljena prema ulazu u klub.

Ubica ga sačekao da  izađe iz teretane

Ubica ga sačekao da izađe iz teretane

 
- Žao mi je što je taj mladić ovako ubijen. Ne znam šta je bio, ali pitam se šta treba da bude da bi ga neko ovako ubio - tužno kaže ona. I ostali stanari te zgrade svedoče da se čulo više metaka, da su im se zatresli prozori, kao i da nisu smeli da otvaraju prozore i gledaju šta se dešava.

Komšinica Lozanka  Vasiljević čula  pucnjavu

Komšinica Lozanka Vasiljević čula pucnjavu

- Čula sam pucnje, ispao mi je tablet iz ruku. Prišla sam prozoru i kroz zavesu videla da je neki mladić ubijen. Čula sam vriske, povike... Nisam videla ubice, niti da je neko otišao sa mesta ubistva - priča jedna mlađa stanarka. S druge strane, stanari zgrade u Bulevaru Nemanjića svedoče da su videli na parkingu „nekog dečka sa kapuljačom kako je nekom tečnošću, najverovatnije benzinom, polio ‘audi‘, a onda ga i zapalio”.

- Automobil je vrlo brzo buknuo i eksplodirao. Svi smo se uplašili. Komšinica je zvala vatrogasce. Došli su brzo i ugasili požar - pričaju stanari.

Preživeo tri atentata
Na Savića su pre ovog kobnog napada izvršena tri atentata. Pre dve godine teško je ranjen kada je na njega ispaljen rafal u sačekuši ispred diskoteke „Studio“ u Prijezdinoj ulici. Na Miloša su pucali napadači iz „audija karavan“ hicima iz „kalašnjikova“ dok je sedeo u džipu „porše kajen“ kosovsko-mitrovačke registracije. Policija nije pronašla napadače. U toj diskoteci pre četiri godine dva puta ga je nožem ubo u stomak Aleksandar Kostić, ali je Savić i to preživeo. Pre devet godina u Savićevom stanu prijatelj mu je pucao u vrat.

Poslednji komentari
  • zemunac Vreme: 05.06.2014 10:50h

    Sad je bas poznat! Sad revans, pa revans na revans... I tako redom...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP