Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

BOJAN JOVANOVIĆ ZA ALO!

Sad Luka može mirno da počiva

Autor: I. Kljajić | 19.08.2014 - 20:00:00h | Komentara: 3

Bojan Jovanović, otac nastradalog Luke, ispričao je za „Alo!“ da nije osetio nikakvo ushićenje na vest da je policija otkrila počinioca, ali da mu je donela izvesno olakšanje.

- Nije to nikakva radosna vest za mene. Potpuno sam prazan. Ne interesuje me naročito ko je taj. Video sam to lice. Nemam nikakve zle namere, niti imam želju da mu bilo šta kažem. On je sve rekao svojim gestom. Drago mi je da se sve otkrilo u 40 dana i sad Luka može mirno da počiva - rekao je Jovanović povodom otkrića policije da je njegovog sina usmrtio Marko Milićev (33).

„Zakon mora da se promeni. U ovom slučaju ne vidim razliku da li je Luka ubijen pištoljem ili automobilom“: Bojan sa suprugom Sa

„Zakon mora da se promeni. U ovom slučaju ne vidim razliku da li je Luka ubijen pištoljem ili automobilom“: Bojan sa suprugom Sa | Foto: Marko Metlaš

 On je naglasio da mu pogibija sina nije poslužila da upire prstom u krivca, već da poboljša zakonsku regulativu. Zaprećena kazna od osam godina je, kako kaže, skroz neadekvatna.

- Zakon mora da se promeni. U ovom slučaju ne vidim razliku da li je Luka ubijen pištoljem ili automobilom. Sadašnji zakon pravi značajnu razliku i ispada da se isplati pobeći kada ste krivi - objašnjava Bojan Jovanović. 
Uz to, smrt Luke Jovanovića i tihi protest njegovog oca na Brankovom mostu otvorio je i pitanje kvaliteta video-nadzora. Bojan kaže da očekuje da će se otkriti šta se desilo sa novcem koji je sakupljen za kupovinu kamera.
On se zahvalio policiji i svim ljudima koji su razumeli njegov protest.
- Kada je reč o ažurnosti policije, mogu samo da kažem da su to ljudi starog kova i da su dobro uradili svoj posao. O svemu sam obavešten ujutro, pre konferencije za medije i u MUP-u su mi rekli sve što sam želeo da čujem. Shvatio sam, eto, i da su nam maltene prošli pored kuće kada su organizovali beg - rekao je otac ubijenog Luke.
Poslednji komentari
  • p.p. Vreme: 19.08.2014 22:03h

    Žalosni su naši zakoni,a što se policije tiče,došli su do izražaja oni savesni policajci,kojima nije smisao rada u policiji bogaćenje zaštitom i reketiranjem kriminalaca.

  • elea Vreme: 20.08.2014 03:05h

    Zar i nadogradnja noktiju u crno zbog zalosti ?????

  • Petar Vreme: 20.08.2014 07:10h

    Ne vidiš razliku da li je ubijen pištoljem ili je nastradao u saobraćajnoj nezgodi pogotovo u ovoj u kojoj obe strane imaju svoj (nejednak) doprinos. Razumem bol ali nemojmo preterivati.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP