Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

TRAGEDIJA NA KOSOVU:

Sahranjen dečak koji se udavio u kanalu

Autor: Večernje Novosti | 09.03.2015 - 21:45:00h | Komentara: 0

Uz jecaje i suze na seoskom groblju u Zupču na severu Kosmeta u ponedeljak je sahranjen Njegoš Rakić koji se u nedelju ujutru utopio u kanalu Ibar-Lepenac, nedaleko od svoje kuće.

Davljenje - ilustracija

Ilustracija | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Desetogodišnjeg mališana na večni počinak ispratili su majka Jadranka, braća Nemanja i Nino, sestra, Nina, drugovi i drugarice iz trećeg razreda osnovne škole, rodbina i komšije.

Još u šoku zbog tragedije koja ih je zadesila, dečakov deda Tihomir pitao se zašto se bezazlena igra njegovog mezimca pretvorila u tragediju.

- Bože, šta nas je zadesilo, zašto si oduzeo njega, kada je bio divno i poslušno dete. Umesto u školu, mi ga, eto, ispraćamo na večni počinak - ponavljao je deda odmahujući glavom u neverici zbog tragedije koja je zadesila ovu samohranu majku i čitav Ibarski Kolašin.

Nesrećni dečak utopio se u kanalu Ibar-Lepenac u nedelju oko podneva kada je izašao da se poigra nedaleko od kuće. Iako je njegovu igru nadgledala majka Jadranka, dečak se u trenutku nepažnje obreo u kanalu punom vode od poslednjih padavina. Majčino zapomaganje čuo je komšija i pritrčao u pomoć, ali je dečaka koji se borio sa ledenom vodom uspeo da izvuče tek nekoliko stotina metara dalje od mesta na kojem je upao u kanal. Iako je ubrzo intervenisala Hitna pomoć, reanimacija nije uspela, a njegova smrt konstatovana je u mitrovičkoj bolnici sat kasnije.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP