Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

BIZARAN GAF INSTITUTA ZA ONKOLOGIJU PROŠAO NEKAŽNJENO

Sama kriva što je živa?!

Autor: N. N. Travica | 07.03.2014 - 07:02:00h | Komentara: 6

Više javno tužilaštvo u Novom Sadu odbacilo je krivičnu prijavu Milke Radaković iz Mladenova, koju je podnela u vezi sa lečenjem svog pokojnog supruga Milana (65), koji je tokom lečenja preminuo u Institutu za onkologiju Vojvodine u Sremskoj Kamenici.

Da li će tražiti i moju  obdukciju: Milka sa slikom supruga i spornim telegramom

Da li će tražiti i moju obdukciju: Milka sa slikom supruga i spornim telegramom

Krivična prijava podneta je novosadskoj policiji, koja je predmet na dalje postupanje prosledila tužilaštvu. Tužilaštvo tvrdi da nema krivaca ni za to što joj je sa Instituta stigao telegram saučešća, u kome se navodi da je umrla - ona!


Više javno tužilaštvo je dopisom broj KTR 1753/13 obavestilo Milku Radaković da nije pronađen osnov za pokretanje krivičnog postupka, na osnovu prijave koju je podnela policiji. Prijava zbog telegrama je podneta protiv Instituta, a zbog smrti Milana Radakovića protiv doktora Milana Đorđevića.

- Na osnovu prikupljenih dokaza i obaveštenja od strane Policijske uprave u Novom Sadu proizlazi da ne postoje osnovi sumnje da je u konkretnom slučaju učinjeno krivično delo na vašu štetu. Ukoliko niste zadovoljni ovakvom odlukom javnog tužioca, možete podneti krivičnu prijavu u vezi sa navedenim događajem, protiv određenog lica i za određeno krivično delo - navodi se u dopisu koji je potpisala Veronika Vencel, zamenik višeg javnog tužilaštva.

Milka kaže da je zaprepašćena dopisom koji joj je stigao iz tužilaštva, najavljujući da će se sa odgovornima i državom terati do Strazbura, verujući da je pravda spora, ali ipak dostižna.

- Nakon što sam dobila pismo, pitala sam sud da li će tražiti obdukciju i nada mnom, kako bi utvrdili da sam živa. Naknadno sam, ipak, usmeno obaveštena da slučaj preuzima drugi tužilac - priča Milka, dodajući da je tužilac koji je potpisao dopis, samo dva dana nakon poslate odluke, otišao u penziju.
Milanu Radakoviću, nakon primljene hemioterapije u Institutu u Sremskoj Kamenici, naglo se pogoršalo zdravstveno stanje. Preminuo je za samo tri dana.
Poslednji komentari
  • ????????? Vreme: 07.03.2014 07:58h

    g-đo pošaljite telegram saučešća suprugama direktora institute i tužioca koji je odbacio vašu kr.prijavu.VI ĆE TE BITI OSUĐENI TIM POVODOM.

  • goga Vreme: 07.03.2014 11:41h

    Da li je ta žena nešto radila u životu i da li zna da samo ko ne radi nemože da pogreši. Sramota. Kao da je neko pokušao da je ubije ona će do Strazbura. Glupost.

  • milka Vreme: 07.03.2014 13:58h

    Gospodjo goga, ako niste znali, pokusali su, poslali si mi ubicu da me ubije na grobu mog supruga jer necu sa ubicam da se "nagodim" da mi plate da povucem tuzbu i da ne izlazi u novinama, ako po vama nema krivice sto si mi ubili supruga tudjom hemoterapijom, meni poslali telegram da sam ja umrla, poslati mi ubicu na grob mog supruga, neka vam je na cast!!!

  • xxx Vreme: 07.03.2014 14:58h

    Koliko sam upucena, njenom muzu su davali hemoterapiju jer su ga pomesali sa drugim pacjentom i nakon toga mu se stanje pogorsalo

  • xy Vreme: 07.03.2014 16:44h

    Dobio je tudju hemoterapiju njegovog imenjaka a da on uopste nije bio zaveden u komjuter kao pacijent kod dr Milana Djordjevica, kada mu se pogorsalo i preminuo, nisu ga imali u bolnici kao pacijenta na evidenciji, pronasao je samo karton u sobi gde je primao hemoterapiju i to na intervenciju supruge, da bi supruzi poslali telegram saucesca da je ona umrla, strasno, to za nas sud nisu krivicna dela, teska sramota za sudstvo...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP