Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

NOVI DETALJI O UBICI IZ VELIKE IVANČE

Samo je malo tukao ženu?!

Autor: J. P. - E. S. - B. J. | 10.04.2013 - 23:58:00h | Komentara: 3

Meštani mladenovačkog sela Velika Ivanča koji su nakon zločina opisivali Ljubišu Bogdanovića (60) kao potpuno normalnog, dobroćudnog i velikodušnog čoveka nemajući nikakvu ideju šta bi moglo da dovede do njegovog pucanja i masakra koji je počinio, juče su, ipak, počeli da govore o mogućem motivu.

Javorka u  bolnici otkrila da je Ljubiša bio preke naravi

Javorka u bolnici otkrila da je Ljubiša bio preke naravi | Foto: A. Stanković

Tako su se pojedini prisetili da je u mladosti „malo“ tukao ženu. Naime, na informaciju iz medija da je Ljubišina supruga Javorka (60) u bolnici ispričala da je on bio čovek preke naravi, većina poznanika porodice se juče kao kroz maglu prisećala:

Rođaci pokušavaju da speru krv

Rođaci pokušavaju da speru krv | Foto: Rajko Ristić


- Pa, pričalo se, ali još u njihovoj mladosti da je možda malo tukao, ali to je bilo davno. Koliko znamo decenijama skladno žive, a u selu nema nikog ko bi mogao reći da se Ljubiša nekad na nekog prodrao, svađao ili bilo šta slično uradio - kažu stanovnici Velike Ivanče. Drugi opet pričaju da je poslednjih dana do Ljubiše došla informacija da mu se sin Branko (42) već neko vreme viđa sa izvesnom ženom iz sela Međulužje i da se zaljubio u nju, iako se ona navodno bavi prostitucijom.

Prvi metak u  sina Branka (42)

Prvi metak u sina Branka (42) | Foto: A. Stanković


-Šuškalo se već neko vreme da su Branka viđali da izlazi sa tom gospođom. Za nju se opet pričalo da se prostituiše. Koliko znamo te priče su došle i do Ljubiše zbog čega se zadnjih dana svađao sa Brankom. To što se Bane do sad nije oženio bila je Ljubina večita rak rana!

On se još davno zabavljao sa jednom devojkom i ta veza je trajala oko četiri godine, svi smo mislili da će da je ženi jer je non-stop bila kod njih, ali je to odjednom puklo i od tad ga niko nikad nije video da je doveo neku devojku kući. Ljuba je s druge strane voleo da kaže samo da se Branko oženi, pa mogu vala i da umrem - pričaju meštani.

Meštani za mladića takođe kažu da je za razliku od svog izuetno vrednog oca koji je radio od ujutru do uveče, dobrog domaćina koji je uvek imao vremena svakome da pomogne i bio izuzetno vitalan, pa je i u 60 godina mogao preskočiti tarabu, sin bio uglavnom povučen, gotovo nikoga nije gledao u oči, a odgovarao bi samo na direktna pitanja ne uključujući se puno u razgovor.

Mesto na kojem  je Ljubiša posle  užasnog zločina sebi pucao u glavu

Mesto na kojem je Ljubiša posle užasnog zločina sebi pucao u glavu | Foto: Nebojša Marković


- Oni su dobrostojeća familija, a Ljuba je u suštini voleo sve da ima i da u svemu bude prvi makar to značilo da radi 24 sata bez prekida, pa i na praznik ako treba. Onomad mu je čak grom udario u kuću kad je radio na Svetu Trojicu, ali nije ni to doživeo kao neku opomenu. Zato bi se i naljutio kad bi neko pitao šta je s Brankom, što se ne ženi, kad će mu podariti unuke... - pričaju meštani.

Zla kob u genima: Ubili mu se baba, otac i stric!


Stručnjaci su mahom juče odbacili ideju o „vijetnamskom sindromu“, odnosno negiraju da se kod Bogdanovića pojavio posttraumatski sindrom s obzirom na to da je devedesetih bio na ratištu u Hrvatskoj. Većina stručnjaka ističe da je u ovom slučaju jako bitna genetika. Bogdanović nikada nije lečen od psihijatrijskih oboljenja niti je imao psihijatrijski karton, ali je s druge strane, po svemu sudeći u porodici i ranije bilo tragedija. Naime, jedan od stričeva koji je nedavno preminuo, lečen je na psihijatriji, dok se unuk drugog strica trenutno nalazi na lečenju. Sem što mu je jedan od stričeva izvršio samoubistvo, Ljubišin otac se ubio kad je on imao sedam godina, a po rečima starijih meštana i Ljubišina baba se svojevremeno ubila tako što je skočila u bunar.

Krv tekla u potocima

Krv tekla u potocima | Foto: Rajko Ristić


Ćerke posetile majku u bolnici, za oca nisu ni pitale


Javorka Bogdanović, supruga Ljubiše Bogdanovića, koji je u utorak ubio 13 svojih rođaka i komšija, juče ujutru je operisana u Urgentnom centru. Njoj su lekari hirurškim putem izvadili metak iz vrata. Njeno zdravstveno stanje za sada je stabilnije, a u Urgentnom centru kažu da je svesna i da komunicira sa lekarima. Zdravstveno stanje ubice Ljubiše Bogdanovića i dalje je kritično. On nije operisan zbog teških povreda mozga. U dubokoj je komi i smešten je na šok odeljenje. Kako “Alo!” saznaje, Javorku su juče posetile njene dve ćerke, Zorica i Slavica. Njima je nakratko bilo omogućeno da vide majku. Za oca nisu pitale, a posle posete majci vratile su se u Veliku Ivanču.

Poslednji komentari
  • nislija Vreme: 11.04.2013 11:23h

    Molim redakciju da sto hitnije pokrene akciju pod nazivom DAVIDOV ZAKON o promeni zakona posedovanja,drzanja i izdavanja vatrenog oruzja.Malom davidu da je poziveo trazili bi lekarsko uverenje za vrtic,ubici nije bilo potrebno kakav crnjak,ovo moze samo u zemlji SRBIJI. hvala !!!

  • malena Vreme: 11.04.2013 12:25h

    Nislija,imas puno pravo...osbi koja je bila na ratistu,a pritom da su mu se pre toga u porodici ubili.... ne znam,ako su vec prihvatili MARIJIN ZAKON,trebalo bi i DAVIDOV,ako na to sama drzava ne pristane trebalo bi pistai peticiju i organizovati protest.... bez komentara sam u kakvoj drzavi zivimo.... za ovo su krivi policija,drzava i psihijatrija.... za Marijin zakon se borio njen otac,a za Davidov bi trebalo pola drzave,posto je ona druga nosi psihicke posledice sa ratista... trebalo bi uvesti obaveznu kontrolu kod psihijatra na svakih 6meseci... kao sanitarni....i obavezan.... nemammmm komantara vise...........

  • ana Vreme: 11.04.2013 13:19h

    Zaista je uzasan zlocin Ali slike Koje Su objavljene nebi trebale da budu U novinama, I djeca mogu vidjeti.Meni se krv ledi kad vidim krv Na slikama.Trebamo misliti Na djecu sprecavati nasilje po svaku cjenu.Obrazovati ljude kako prepoznati mentalne bolesti,da Li je sve rat ucinio?Da Li je istina kad jednom okrvavis ruke da kasnije ode lakse?Neka I'm je laka zemlja,a Mali andjeo spava Sa mamom.Uzas,

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP