Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

DEČAK KOJI JE PREŽIVEO UDAR OD 6.000 VOLTI!

„Samo me malo pecka ruka“

Autor: B. J. | 18.06.2014 - 07:02:00h | Komentara: 3

„Dobro sam sada, samo me malo pecka ruka. Što ne ograde onu trafostanicu da deca ne mogu da joj prilaze“, kaže Natan Vatović (11), učenik četvrtog razreda OŠ „Vuk Karadžić“ iz sela Veliki Izvor koji je uz neverovatnu sreću preživeo strujni udar od 6.000 volti.

Natan  Vatović

Natan Vatović | Foto: K. Kamenov

„Struja mu je izgorela desnu ruku do ramena, a na levoj nadlaktici, gde je ušao strujni luk, ima opekotine, kao i na butini leve noge, gde je struja izašla iz tela. Nakon pada posekao je bradu. Ne znamo tačno kako je došlo do strujnog udara. Jedan njegov drug kaže da se popeo na trafostanicu da se slika, drugi da je hteo da vidi gnezdo vrapca pošto mnogo voli životinje.

Sin kaže da se ne seća, a ja nisam hteo da ga zapitkujem. Najbitnije je da se oporavi“, navodi otac dečaka, Sreten Vatović, i ističe da je ovlastio advokata da podnese tužbu protiv „Eletrodistribucije Zaječar“, OŠ „Vuk Karadžić“, ali i protiv policije i tužilaštva. „Trafostanica je udaljena 25 metara od škole i 15 metara od igrališta. Nije zaštićena, i nema nikakvog upozorenja na njoj za decu da se ne smeju penjati. Policiju ću tužiti jer nije izašla i izvršila uviđaj posle povređivanja mog sina - dodaje on.
Poslednji komentari
  • NADA Vreme: 18.06.2014 09:29h

    HOCES LI TUZITI SEBE STO NISI NAUCIO DETE KAKO DA SE PONASA ! CESTO CUJEM KAKO SE RODITELJI HVALE DA JE NJIHOVO DETE SPOSOBNO SAMO DA BRINE O SEBI PA IM POSLE CEO SVET KRIV KADA SE OVAKO NESTO DESI. IMAM DETE OD 12 GODINE I NA RODITELJSKI DOLAZE SAMO DECA NA CIJE PONASNJE NASTAVNICI NEMAJU PRIMEDBE A OSTALI NE DOLAZE JER VERUJU DA SU IM DECA DOBRA SAMO IH NASTAVNICI LJAGAJU.

  • mima Vreme: 18.06.2014 13:58h

    Opsti javasluk u drzavi Srbiji, hoce li vec jednom institucije, u svojim nadleznostima, poceti da rade svoj posao? STRASNO!

  • nikola Vreme: 19.06.2014 00:17h

    Gospodja Nada sve reklai nema sta reci OK , Nado i moje misljenje isto ! pozdrav .

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP