Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

BIZARNO UBISTVO KOD JAGODINE

Šanlučio, pa slučajno upucao suprugu!

Autor: G. Jevremović | 26.05.2014 - 11:42:00h | Komentara: 0

Dragan i Dejan Antić (48) iz Dragocveta kod Jagodine osumnjičeni su za ubistvo Marine Antić (46), Draganove supruge. Kako „Alo!“ saznaje, Marina je u subotu upucana u glavu tokom porodičnog slavlja, na kojem su Dragan i Dejan šenlučili pucajući iz vatrenog oružja. Tužilac Nenad Necić nije hteo da se izjašnjava, ali je potvrdio da su zbog ubistva Marine uhapšene dve osobe i da im je određeno zadržavanje do 48 sati.

Dom Dragana i  Marine Antić, gde se  tragedija dogodila

Dom Dragana i Marine Antić, gde se tragedija dogodila

 Obe kuće Antića u Dragocvetu juče su bile zaključane, a osim pasa nikoga nije bilo u dvorištima. Meštani kažu da su se u subotu Antići sa rodbinom i prijateljima okupili kod Dragana na porodičnom ručku i prilikom šenlučenja blizanaca jedan hitac je pogodio njegovu suprugu Marinu u glavu i na mestu je usmrtio. Marinu je metak pogodio na terasi, dok je posluživala goste. 

 - Antići su poznati po tome da šenluče iz pištolja na slavljima. Niko im to nije uzimao za zlo jer su bili dobri i vredni ljudi, obrađivali su više desetina hekatara i to im je bio ventil i odmor od svakodnevnih obaveza. Malo više se popilo i situacija je izmakla kontroli. Međutim, ovo će im izmeniti živote, daj bože da im se kuće ne ugase. Marina i Dragan imali su ćerku Natašu (24). Jadno dete, ona je sada ostala sama. Treba da sahrani majku, a otac u zatvoru. Dragan je bio viđeniji domaćin, predsednik mesne zajednice u prošlom sazivu. Dobričina, radio je dan i noć. Lepo i skladno su živeli, bez svađa i trzavica - pričaju komšije, dok komšinica iz obližnje kuće dodaje da su bili bogata porodica koja je pomagala i druge u selu.

Kuća Dejana Antića, sa  specifičnom porukom  na sandučetu

Kuća Dejana Antića, sa specifičnom porukom na sandučetu

 - Uspešna porodica, skladna braća. Pozitivan primer za sve u selu, ali u trenutku se život okrene naglavačke. Treba pružiti podršku Nataši da izdrži sve što je zadesilo. Pomoći će selo. Dragan i Dejan su svima pomagali. Nećemo da ostavimo njihove porodice na cedilu - poručuje komšinica i dodaje da je Marina bila dobra domaćica: „Od njih se moglo učiti. Marina je bila domaćica i držala je sve pod kontolom, dok je Dragan bio po ceo dan u polju. Tiha i vredna žena. Niko nije mogao da nasluti da će se dogoditi ovakva tragedija. Život Antića je pretvoren u pakao jednim nepromišljenim postupkom, sudbina se gadno poigrala s njima - kaže ona.

Posle obdukcije biće poznati detalji ubistva, a danas će braću Antić saslušati i tužilac.

Tagovi:

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP