Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

MILOŠA DELIBAŠIĆA (29) U ZATVORU U CRNOJ GORI PRETUKAO JOVICA ZINDOVIĆ (36)

Šarićev bivši zet polomio lobanju ubici iz Beograda!

Autor: J. Paunović | 28.09.2013 - 07:02:00h | Komentara: 2

Beograđanin Miloš Delibašić (29), inače sestrić biznismena Slobodana Šaranovića (75), osumnjičen za likvidaciju Pančevca Miloša Vidakovića (29) početkom jula u Budvi, u zatvoru u Crnoj Gori dobio je batine od Jovice Zindovića (36), koji je poznat kao blizak saradnik Darka Šarića odbeglog narko-bosa, ali i njegovog bivšeg zeta, saznaje “Alo!”.

Jovica Zindović, bivši zet i bliski saradnik  Darka Šarića

Jovica Zindović, bivši zet i bliski saradnik Darka Šarića

Prema nezvaničnim informacijama, Zindović je Delibašiću naneo teške telesne povrede i čak mu je polomio lobanju.


Zabrana

Zabrana

- Motiv napada još nije poznat. Operativna saznanja koja su stigla u srpsku policiju govore da je Delibašić jedva ostao živ zbog batina koje je dobio. Glavni krivac nanošenja teških telesnih povreda je Jovica Zindović, prijatelj odbeglog narko-bosa Daraka Šarića - objašnjava naš izvor blizak ovom slučaju.


Privođenje Miloša Delibašića u Podgorici

Privođenje Miloša Delibašića u Podgorici

Kako „Alo!“ saznaje, Delibašić bi uskoro trebalo da bude prebačen iz Crne Gore u Srbiju. U neformalnom razgovoru sa ljudima sa kojima se upoznao u crnogorskom zatvoru rekao je da se plaši dolaska u Srbiju i kaže da neće „preživeti u Okružnom zatvoru“.


Darko Šarić

Darko Šarić

Inače, Zindović je u januaru ove godine u sobi hotela „Enigma“ na Žabljaku naočigled četvorice prijatelja ubio Luku Popovića Murgu (29) iz Pljevalja. Popović je bio brat od strica Lane Popović, nevenčane supruge Darka Šarića. Od tada se nalazi u zatvoru, gde je smešten i Beograđanin Miloš Delibašić, koji je uhapšen 16. juna u Crnoj Gori. Naš državljanin tereti se da je organizovao ubistvo Pančevca Miloša Vidakovića 2. juna u Budvi. Ubistvo je naručio i platio Vidakovićev kum Strahinja Stojanović, za kojim policija još traga, a kao ubice angažovao je saradnike pljačke zlatare Miloša Vojnovića i Slavišu Novakovića. Na saslušanju u kotorskom sudu negirao je da je kod sebe imao pištolj „mauzer“ i rekao je da mu je „sve namešteno“. Njihovo hapšenje pokrenulo je akciju koja je dovela i do rasvetljavanja ubistva Nikole Bojovića, izvršenog po naređenju Slobodana Šaranovića, a zatim i hapšenje Ratka Koljenšića, Šaranovićevog rođaka, i Saše Cvetanovića zvanog Pit Bul, iz Vranja. Sva trojica uhapšena su u Budvi i čeka se njihovo izručenje Srbiji, gde će im biti suđeno.


Slobodan Šaranović

Slobodan Šaranović

- Cvetanović je kontakt sa Šaranovićem napravio preko brata Jugoslava, koji je kod Šaranovića radio u kazinu, i koji je pre tri godine hapšen u Beogradu kada je iznajmio stan Daliboru Despotoviću i Milošu Kljajiću, koje je iz Crne Gore Šaranović prvi put poslao da ubiju Luku Bojovića - objašnjava naš izvor blizak istrazi.


Saša Cvetanović, pre ubistva Nikole Bojovića, odgovarao je za krađe, provale, tuče.

Jovica Zindović

Jovica Zindović

Zindović „lak na obaraču“


Ime Jovice Zindovića se na stranicama crnih hronika pojavilo i pre dve godine. Tada je jedan njegov rođak, inače policajac u Mojkovcu, nespretno rukujući Jovičinim pištoljem, koji je posedovao bez dozvole, teško povredio brata od strica. Zindović je, prema operativnim podacima iz istrage, izbegao hapšenje u akciji „Balkanski ratnik“, protiv narko-bosa Darka Šarića, samo zato što je u to vreme bio u zatvoru u Crnoj Gori. Tada je uhapšen po poternici Interpola, koju je raspisala slovenačka policija. Srpski istražni organi dovode ga u tesnu vezu sa klanom Šarić, a poznat im je kao neko ko „ume da rukuje oružjem“ i lak je na obaraču.

Opljačkao zlataru


Plen koji su pljačkaši oteli 12. juna 2008. iz „Izrael dajmond centra“ u Kolarčevoj ulici jedan je od najvećih koji su ukradeni iz zlatara u Srbiji. Razbojnici su poharali više od milion evra nakita. Napadači su presreli Branislava Popovića (61), radnika zlatare, držali ga zatočenog u kombiju, sve dok im nije otključao zlataru i sef. U Specijalnom sudu zbog pljačke, pored Miloša Delibašića, na zatvorske kazne su osuđeni Slaviša Novaković, Goran Bojanić, Miloš Vojnović i Aleksandar Nenezić.

Poslednji komentari
  • Sin Vreme: 28.09.2013 07:52h

    Luka je raspisao nagradu od 500000 evra za svakog pojedinacno, tako da se ne bih kladio na ove Saranoviceve...

  • Radomir Vreme: 29.09.2013 01:02h

    Ćoveče jeli ti jasno koliko si neistine napisao. Prvo delibašić nije ni u kakvom srodstvu sa Šaranovicem.Drugo, juče je bio na sud i nije imao nikakve povrede, danas ga je posetio advokat i rekao mu da se ni sa kim nije posvađao u zatvor, a ovog Zindovića uopšte nije ni gledao. Pišeš vrlo opasne a neproverene stvari. Očigledno vas policija zlo upotrebljava. pišite malo o njihovom kriminalu.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP