Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

POLICIJA BEZ INFORMACIJE O MENSURU BIBIĆU

Šarićev naslednik Novopazarac!

Autor: J. Petrović | 24.12.2012 - 23:46:00h | Komentara: 0

Srpska policija još nije dobila nijednu povratnu informaciju o Mensuru Bibiću (51) iz Novog Pazara, koji je uhapšen u Japanu zajedno sa još četvoricom stranaca zbog sumnje da su pokušali da prokrijumčare oko 110 kilograma narkotika, saznaje “Alo!”.

Hapšenje u Japanu

Hapšenje u Japanu

Uhapšeni Novopazarac nema krivični dosije, a njegovo ime se poslednji put pominjalo u aprilu ove godine, kada je italijanska policija uhapsila grupu njegovog sugrađanina i saradnika Kemala Kalkadenca zbog sumnje da je trgovao drogom sa Darkom Šarićem.

Policija zaplenila 110 kila narkotika

Policija zaplenila 110 kila narkotika

Najmanje 20 pripadnika međunarodne kriminalne organizacije Kalkadenca inspektorima je u Italiji priznalo da su se bavili krijumčarenjem i preprodajom droge za odbeglog narko-bosa. Sem članova najuže porodice, kao najpoverljiviji saradnici Kemala Kalkadenca navedeni su njegovi sugrađani iz Novog Pazara - rođak Emir Crnovršanin, Adnan Delić, i pre neki dan uhapšeni Mensur Bibić, za koje se sumnja da su krijumčarili kokain iz Španije u Italiju i heroin iz Turske u zapadnu Evropu.

Darko Šarić

Darko Šarić

Sem Bibića, lisice na ruke stavljene su Rjudžiju Kitamuru (37) iz Japana, Li Enu (42) iz Amerike, Lehi Min Natu (35) iz Vijetnama i Luu Tajlanskom (33) iz Kanade.

Kako je “Alo!” pisao, početkom decembra ove godine japanski zvaničnici imali su dojavu australijske policije o krijumčarenju droge međunarodne kriminalne organizacije. Policija je zamenila narkotike bezopasnom supstancom dozvolivši krijumčarima da njihov dogovor ide svojim tokom, ali pod prismotrom.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP