Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

NA SUĐENJU BRANKU FILIPOVIĆU SVEDOČILA NJEGOVA BIVŠA DEVOJKA:

Saša i Fido se nisu tukli zbog mene!

Autor: D. Ćuruvija | 27.12.2013 - 07:02:00h | Komentara: 1

„Nisam razlog nikakvog sukoba. Ne znam kome je trebalo da me ubacuje u celu tu priču. Atmosfera te večeri je bila prijateljska i nije se nagoveštavao nikakav sukob. Nemam šta da krijem i zato sam danas došla u sud“, izjavila je na jučerašnjem suđenju Sanja Ševović, bivša devojka Branka Filipovića Fide (42), koji je optužen da je 18. maja u svom restoranu „Kafanica“ ubo nožem svog dugogodišnjeg prijatelja Predraga Danilovića (43), predsednika KK Partizan.

Danilović i Fido

Danilović i Fido

Ševovićeva zbog koje su prema tvrdnjama pojedinih svedoka njih dvojica te noći sukobila, izjavila je da je bila Filipovićeva verenica, ali da od incidenta više nisu u vezi.


Udarac stolicom
 

Na jučeršanjem suđenju svedočilo je deset svedoka iz restorana „Kafanica“. Konobar Nikola Denić izjavio je da je video tuču između Filipovića i Danilovića.
- Video sam kako se tuku. Udarali su jedan drugog. Glave su im bile krvave. Video sam kako Danilović udara Fida stolicom po glavi - ispričao je on, a isti iskaz dao je i njegov kolega Siniša Stojanović. „Video sam kako je Danilović udario Filipovića činijom za led, a onda i stolicom”, rekao je drugi konobar.

- Više nismo zajedno. Od te noći se nismo ni videli ni čuli. Jedino me njegova majka zvala nakon incidenta. Dok smo bili u vezi, on je uglavnom spavao kod mene, u mom stanu u kojem živim sa svojim sinom – rekla je atraktivna Filipovićeva bivša devojka, koja je zamolila medije da imaju obzira prema njoj i njenoj porodici.

Dok je svedočila, pokušala je da uhvati Filipovićev pogled, ali on je izbegavao da gleda u njenom pravcu. Ona je izjavila i da ne zna što se kritične večeri dogodilo, jer je sve bilo u redu dok je ona bila tamo.

- Te večeri u restoranu je bilo veselo. Fido i Danilović su bili veseli i zagrljeni. Ja sam sedela između bračnog para Dragane Kokana Đurišića i njegove supruge Lidije, a Fido je bio preko puta, ali zbog glasne muzike nismo mogli da pričamo.

Sanja Ševović

Sanja Ševović | Foto: A. Stanković

Oko dva sata ujutro ja i Lidija smo krenule kući, ali se ona vratila po telefon. Tada sam iz restorana čula vrisku i lom, a videla sam da lete čaše i flaše, od kojih je jedna umalo i mene pogodila. Videla sam krvavog Danilovića. Zvala sam policiju, koju sam u panici dobila tek iz petog ili šestog pokušaja, ali ih je već neko zvao - ispričala je Ševovićeva, koja se skrivala od fotoreportera, pa je Palatu pravde žurno napustila.

Kafanica

Kafanica | Foto: Dušan Milenković


Na jučerašnje suđenje nije došao Danilović, koji je već svedočio, pa nije u obavezi da se pojavljuje u sudu, ali je u Palatu pravde došla njegova supruga Svetlana Danilović sa advokatom Ilijom Dražićem. Sud je juče odbio da ukine Filipoviću pritvor, a suđenje se nastavlja 16.januara.

Kristijan Golubović

Kristijan Golubović | Foto: A. Stanković

Kristijan došao da podrži cimera

Na suđenje Filipoviću juče je došao Aleksandar Kristijan Golubović (44), koji je sa Filipovićem bio u istoj ćeliji. On je za „Alo!“ izjavio kako je došao da podrži svog doskorašnjeg zatvorskog cimera, za koga je naveo da je superlik.
- Fido je u zatvoru bio mnogo utučen i stalno mi je govorio da mu je jako žao zbog svega toga što je napravio Daniloviću. Ja sam ga trenirao, pa je skinuo 16 kilograma dok smo tri-četiri meseca bili u istoj ćeliji - rekao je Golubović za naš list.
Inače, on je u sud došao u panciru koji je morao da skine pre ulaska u sudnicu. Na pitanje da li nosi pancir jer se plaši nekog, Golubović je kratko odgovorio: „Ne plašim se nikog, nego ga nosim zbog raznih devijantnih likova u gradu.“

Poslednji komentari
  • da Vreme: 27.12.2013 13:36h

    Da tukli su se zbog mene. E Daniloviću od onog dečka ti dođe do fide.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP