Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

ČEKA SE ZVANIČNA POTVRDA

Saslušani Bijelić i Blagojević, nastavak u ponedeljak

Autor: Tanjug | 12.04.2014 - 11:53:00h | Komentara: 2

Bivši gradski menadžer Beograda Aleksandar Bijelić i Marko Blagojević sa još pet osoba saslušani su u policiji zbog malverzacija oko rekonstrukcije Bulevara kralja Aleksandra. Istražuju se i navodne zloupotrebe Đilasa.

Sve sam pošteno stekao: Aleksandar Bijelić

Aleksandar Bijelić | Foto: FoNet

ivši menadžer Beograda Aleksandar Bijelić i Marko Blagojević, bivši direktor gradske Agencije za investicije, sa još pet osoba, saslušani su u policiji zbog navodnih malverzacija oko rekonstrukcije Bulevara kralja Aleksandra u kojima je budžet Grada oštećen za oko šest miliona evra (642 miliona dinara).

Saslušanje će se nastaviti u ponedeljak, a Bijelić i Blagojević, biće ispitani u svojstvu osumnjičenih zbog zloupotreba tokom izbora ponuđača za radove na rekonstrukciji Bulevara kralja Aleksandra.

Posao je dat firmi "Balkan gradnja", čiji su vlasnici Slavko Božić i Nada Ćubić takođe saslušani. Oni su ispitani zbog navodnih malverzacija kojima su svojoj firmi pribavili korist od 130 miliona dinara.


Saslušanje u zgradi PU za Beograd (bivši Gradski SUP), u odeljenju za privredni kriminal, počelo je oko 10 časova, a završeno oko 12.30 časova.

Zbog ovih malverzacija u Tužilaštvu se razmatra da li ima i odgovornosti tadašnjeg gradonačelnika Drgana Đilasa. Naime on bi eventualno mogao da odgovara zbog zloupotrebe službenog položaja jer je navodno prekoračio svoja ovlašćenja i potpisivao određena dokumenta.

Bijelić, funkcioner Demokratske stranke, pre dva dana je izjavio da je sve radio po zakonu i da je spreman da se odazove pozivu nadležnih organa, a imovinu uredno prijavljivao.

On je tada, povodom medijskih napisa da će biti uhapšen, rekao da nema potrebe da se u tabloidima najavljuje njegovo hapšenje.

Poslednji komentari
  • Bata Srećko Vreme: 12.04.2014 13:17h

    Zar je ovaj na slobodi? Nemoguće ovo je neka greška ! Zbog ovakvih poštenjačina su svi i pošteni i časni ljudi napustili DS !

  • Rade Vreme: 12.04.2014 15:16h

    CIST OBRACUN SA JEDINOM OPOZICIJOM I POLITICKIM NEISTOMISLJENICIMA. GDE JE GOSPODA IZ ZVEZDE.!!!!!!ONI KOJI SU DOVELI FK I KK DO BANKROTA!!!!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP