Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

DVA PORODIČNA UBISTVA I SAMOUBISTVA JUČE U SRBIJI

Sedmoro dece
ostalo bez roditelja!

Autor: Slaviša Milenković | 30.10.2013 - 13:40:00h | Komentara: 1

Milosav Ivanović (54) iz Kukljina juče je oko 11.30, nakon svađe, hicem u glavu iz sačmare usmrtio nevenčanu suprugu Daliborku Milićević (38). Potom je ušao u garažu, seo na sanduk i sebi razneo mozak.

Miroslav Ivanović

Mesto u garaži gde se ubio Miroslav Ivanović

 

Bivši robijaš zbog ljubomore
ubio suprugu, a potom presudio sebi u selu Kukljina kod Kruševca

Porodičnoj tragediji prethodile su stalne svađe između Milosava i Daliborke, koja je htela da ide u Austriju i povede sa sobom tri maloletne ćerke. Jovanka, Daliborkina majka, kaže da se njena ćerka pre deset dana vratila iz Austrije, gde je tri meseca provela kod tetke. Od kada se vratila, svađe između supružnika, koji imaju tri devojčice - od četiri, 12 i 16 godina - postale su svakodnevne.

- Mića je bio u dvorištu i rekao mi da uključim kabl u struju jer hoće nešto da zavari ispred garaže. Malo vremena nakon toga Daliborka je izašla u dvorište i počela je svađa. Čula sam jedan pucanj, a potom drugi i odmah sam znala šta se desilo. On je skoro od oca doneo lovačku pušku. Najmlađa unuka je videla majku kako krvava leži i rekla mi: „Bako, pozovi Hitnu pomoć, mama je pala i krv joj ide iz glave!“ - kroz plač govori Jovanka.

Hitna pomoć je mogla samo da konstatuje smrt dvoje supružnika. Mića je prvo iz blizine, na ulazu u garažu, pucao Daliborki u glavu. Potom je ušao u garažu, seo na sanduk, prislonio pušku uz bradu i povukao oroz. Usirena krv i delići mozga ostali su na podu garaže.

Mića Ivanović

Mića Ivanović sa suprugom Daliborkom

Mića Ivanović je 1982. godine osuđen na 13 godina zatvora jer je sa prijateljem iz Kukljina udarcima šipkom ubio momka iz Globodera. Odležao je 11 godina, a po izlasku iz zatvora počeo je da živi sa Daliborkom u kući njenih roditelja. Sa svojim ocem Nikolom je bio je u lošim odnosima. Kukljinci kažu da je njegov otac, kada je čuo šta je uradio, rekao da neće preuzeti telo da ga sahrani.
Daliborka je Mići bila četvrta supruga. Iz prethodnih brakova ima tri ćerke, od kojih dve žive u Švajcarskoj, a jedna u Italiji.

Jovanka, Daliborkina majka, ima još jednu ćerku, udatu u selu Milutovac. Jovanki je davno trogodišnja ćerka poginula tako što je pala sa tovarnih kola, koja su je pregazila.

Majka Jovanka čaka ćerku Daliborku

Majka Jovanka oplakuje ćerku Daliborku

Udovicu policajca ubio bivši ljubavnik u Kolarima

Udovicu policajca Oliveru S. (34) u njenom porodičnom domu u smederevskom selu Kolari ubio je prekjuče popodne nekadašnji ljubavnik Dragoljub M. (54) iz Binovca, a potom je presudio sebi. Dragoljub M. je iz pištolja za koji nije posedovao dozvolu, između 10 sati i podneva, dva puta pucao u ženu u dnevnoj sobi njene kuće. Zatim je aktivirao suzavac i pucao sebi u glavu. Tragediji je prethodila svađa, što se u poslednje vreme često događalo, pa ga je Olivera S. nekoliko puta prijavljivala zbog pretnji. Olivera S. iz braka sa policajcem ima dvoje dece od 10 i 13 godina. Dragoljub M. je privatni preduzetnik, oženjen i ima dete. M .Đ.

Poslednji komentari
  • Lazarevac Vreme: 30.10.2013 16:04h

    sta vise znamo nemamo narod da digne glas znaci, takav je, sam sebe satire prestonica-sljam unutrasnjost-stala intelektualci-nesposobni omladina-beze kukavice strucnjaci-nepismeni vlada sujeta i kompleks, svaki luzer iz komsiluka zivi da ti ispljuje decu Srbija-pa zasto bi i postojala, kad nikom ne treba

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP