Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

U NAJVEĆOJ AKCIJI POLICIJE U PRITVORU ZADRŽANO 127 DILERA

Šef niškog narko-klana i vođa navijača iz Novog Pazara najveći ulov u "Gromu"

Autor: Blic | 07.12.2013 - 19:58:00h | Komentara: 0

Od 261 osobe protiv koje će biti podneta krivična prijava nakon akcije “Grom” najznačajniji “ulov” su Belmir Hazirović, vođa grupe “Torcida” koji navija za Novi Pazar, i Vinko Ercegović, šef niške narko-grupe “Bulevar”.

Direktor policije Milorad Veljović je objasnio i poreklo naziva akcije „Grom“. „Naziv je dat zbog iznenadnog udara“, rekao je Ve

| Foto: Nemanja Kostić

Za Hazirovićem policija je tragala zbog sumnji da je ubio Mirsad Hajrovića (52) iz Novog Pazara. Vođa “Torcide” je ispred jednog lokala u Novom Pazaru tukao Hajrovića, koji je zbog teških povreda lobanje preminuo tri dana kasnije 17. oktobra u Kliničkom centru u Kragujevcu. Vođa huligana je juče uhapšen u jednoj kući u novopazarskom naselju Pašino gumno gde se krio.
 

Pogledajte: Ovako su hapšeni dileri u akciji "Grom"

- Imali smo podatke da ga kriju prijatelji. Upali smo u kuću i uhapsili smo ga. Kod njega smo pronašli tri bombe - kažu u policiji.

Nišlija Ercegović je, kako se sumnja, predvodnik grupe “Bulevar” koja prvenstveno prodaje drogu. Vlasnik je i menjačnice AMAU u Nišu gde mu je juče policija i stavila lisice na ruke. Njegov najnoviji BMW bio je zapaljen 17. marta u Elektronskoj ulici u Nišu, a počinioci nisu otkriveni. Osim njega, u akciji “Grom” u Nišu biće pokrenut postupak protiv 16 osoba, od kojih je 13 određeno policijsko zadržavanje od 48 sati.

Osim njih, u Mladenovcu je uhapšen Dejan Malbaša (34) i kod njega je pronađeno 30 paketića marihuane. U Obrenovcu je uhapšen Darko Marinković (23) kod koga su pronađeni pištolj, bomba, baklja i elektrošok.

Akcija “Grom” počela je juče u šest časova. Nalog za pokretanje akcije donet na sednici Biroa za koordinaciju rada službi bezbednosti, kojom je predsedavao Aleksandar Vučić. Jednodnevna operativna akcija izvedena je na teritoriji svih 27 policijskih uprava, a privođeni su članovi kriminalnih grupa koji se bave distribucijom droge. U akciji je učestvovalo nekoliko stotina policajaca, žandarma i pripadnika specijalnih policijskih jedinica.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP